Denim Trend 2024: Ανακάλυψε top προτάσεις σε τζιν καμπάνα, ψηλόμεσα και boyfriend jeans


Denim Trend 2024: Ανακάλυψε top προτάσεις σε τζιν καμπάνα, ψηλόμεσα και boyfriend jeans

Η πιο αγαπημένη τάση των fashion lovers

Το τζιν παντελόνι αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά κομμάτια μιας διαχρονικής capsule γκαρνταρόμπας. Οι τάσεις των τζιν τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μια άλλη διάσταση, με περισσότερα κοψίματα, μήκη και χρώματα για να διαλέξεις εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ σου και στην προσωπικότητα σου.

Μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις άπειρους κλασικούς συνδυασμούς, όπως με ένα λευκό πουκάμισο και loafers αλλά και με ένα σακάκι πάνω από ένα bralette και high heels. Το τζιν παντελόνι πάντα θα αποτελεί μία standard επιλογή σχεδόν για κάθε περίσταση. Από τα διαφορετικά washes και το distressing μέχρι τα statement διακοσμητικά και τα υπερβολικά τελειώματα τα τζιν παντελόνια για το 2024 είναι και πάλι αυτά που θα κάνουν τα σύνολά σου να δείχνουν αβίαστα in fashion και πάντα cool και σύγχρονα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Ferrer (@carlaferrer1)

 

Από τις τάσεις που αγαπάμε τα flare τζιν παντελόνια που αποπνέουν αυτήν την πολυπόθητη γαλλική γοητεία και φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την αισθητική της δεκαετίας του '70.  Αν ακόμα δεν έχεις αγκαλιάσεις τα flares, σίγουρα το 2024 αποτελεί την ιδανική χρονιά για να το κάνεις.

 

 

 

 

Τα ψηλόμεσα τζιν βρίσκονται στα denim trends τις τελευταίες σεζόν και όχι άδικα. Είναι παντελόνια που αναδεικνύουν την σιλουέτα σου και την κολακεύουν ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα άνετα. Αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν μπορεί να σε συνοδεύσει στην δουλειά, στη βόλτα σου στην πόλη ακόμη και στη βραδινή σου έξοδο ανάλογα συνδυασμένο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

 

 

Η διαχρονικότητα του αλλά και η ευκολία του να συνδυάζεται τόσο με καθημερινά όσο και με πιο βραδινά κομμάτια και αξεσουάρ, είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν κομμάτι- κλειδί. Φυσικά αναφερόμαστε στο boyfriend τζιν παντελόνι που χαρίζει ένα relaxed ύφος σε μία εμφάνιση και είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενσωματώσεις στο στυλ σου την γκαρνταρόμπα του συντρόφου σου.

 

 

 

Και φυσικά τίποτα δεν είναι πιο stylish και cool από το double denim look συνδυάζοντας φυσικά το τζιν παντελόνι σου με το απόλυτο jacket της εποχής που δεν είναι άλλο από το denim jacket για σύνολα που σίγουρα καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τον fashion sense τους.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'AGENCE (@lagencefashion)

 

Μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι σε γυναικεία τζιν, τζιν καμπάνα, ψηλόμεσα τζιν και boyfriend όπως επίσης και σε τζιν σακάκια στο skroutz.cy 

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, DENIM TREND, denim, skroutz.cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0086 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0327 s // Total time: 0.0414 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X