Η Tezenis παρουσιάζει τη συλλογή Fitness Studio


Η Tezenis παρουσιάζει τη συλλογή Fitness Studio

H sporty casual πρόταση για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024

Η Tezenis, ένα νεανικό, ποπ και ικανό brand να ερμηνεύσει τις τάσεις του σήμερα, παρουσιάζει τη νέα σειρά Fitness Studio, η οποία διαθέτει μία sporty-casual αισθητική.

Συνδυάζοντας την άνεση και τη μόδα, το brand προτίνει μια συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να δώσει μια επιπλέον πινελιά στυλ την ώρα της γυμναστικής και για να μας συνοδεύει τις χαλαρές μέρες που όλοι δικαιούμαστε.

Η προσέγγιση είναι sporty, αλλά με μοντέρνες λεπτομέρειες και κοψίματα. Κομμάτια με cut-outs, καθώς και crop tops αλλά και παντελόνια με κορδόνια, κάνουν τη συλλογή ευέλικτη και κατάλληλη για όλες τις σιλουέτες.

Τα υφάσματα είναι άνετα, ευχάριστα στην αφή και έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν ελευθερία στην κίνηση και μια τέλεια ισορροπία μεταξύ αθλητικών και καθημερινών ρούχων.

Η επιλογή της παλέτας, η οποία συνάδει με τις τάσεις του 2024, χαρακτηρίζει επίσης τη συλλογή. Αγκαλιάζοντας τον όρο "less is more", η υπερβολή αντικαθίσταται από ουδέτερες αποχρώσεις, μαζί με τα διαχρονικά ασπρόμαυρα, για μια συλλογή Tezenis σχεδιασμένη για στιγμές αφιερωμένες στον εαυτό μας.

Ήδη τα fashion girls του νησιού την έχουν αγαπήσει και έχουν εντάξει κομμάτια της συλλογής στο καθημερινό τους ντύσιμο. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.tezenis.com/cy/ και στα social media @tezenisofficial

Tags TEZENIS, μόδα, fashion, στυλ, style, shopping, Fitness Studio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3097 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2246 s // Total time: 2.5343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X