Oι ευχές της showbiz για το βασιλικό μωρό


Oι ευχές της showbiz για το βασιλικό μωρό

Η είδηση για τον ερχομό του γιου του Πρίγκηπα William και της Kate Middleton έφερε και δεκάδες ευχές από διάσημους της showbiz.

To twitter πήρε φωτιά με την η Cheryl Cole να γράφει στο ζευγάρι «Συγχαρητήρια στον William και την Kate! Είμαι τόσο χαρούμενη που απέκτησαν ένα υγιές μωρό και είναι όλοι καλά. Ανυπομονώ να τον δω». Η Pixie Lott έγραψε «Συγχαρητήρια Kate και William! Αυτά ήταν τα πιο ευχάριστα νέα», . Η Έmma Bunton τους ευχήθηκε «Είναι αγόρι! Έρχονται εξαιρετικές στιγμές για την Kate και τον William».

«Συγχαρητήρια στην Kate και στον William για τη γέννηση του μπέμπη τους. Είμαι τόσο ανακουφισμένη που το όνομά του δεν θα έχει καμία σχέση με το Ivy ή το Apple», τους ευχήθηκε η Joan Rivers, ενώ Pitbull τους είπε: «Συγχαρητήρια στη Βρετανία και κάθε ευτυχία στον πρίγκιπα William και τη Δούκισσα Kate».

Η Cara Delevigne ενημέρωσε τους followers της «Είναι αγόρι!!! Συγχαρητήρια William και Kate» και η Ellen DeGeneres δεν έκρυψε τη χαρά της «Είναι αγόρι! Είμαι τόσο χαρούμενη για την ξαδέλφη μου την Kate και τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας»

Τέλος ο Perez Hilton έγραψε «Χωρίς πλάκα δική μου επιλογή για το όνομα του βασιλικού μωρού θα ήταν Spencer. Θα ήταν μεγάλη τιμή για την Diana που το πατρικό της όνομα ήταν Diana Spencer».

Tags Kate middelton, πρίγκιπας William


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4559 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2867 s // Total time: 2.7426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X