Πήρε εξιτήριο μετά τα δυο εμφράγματα ο Βασίλης Μπισμπίκης - Όσα έγιναν γνωστά


Πήρε εξιτήριο μετά τα δυο εμφράγματα ο Βασίλης Μπισμπίκης - Όσα έγιναν γνωστά

Η νοσηλεία μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, μετά από έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Ο ηθοποιός όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται μετά από καρδιακό επεισόδιο σε νοσοκομείο στο Μαρούσι.

Οι νέες πληροφορίες οι οποίες παρουσιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής, 8 Μαρτίου, στην εκπομπή "Το Πρωινό", αναφέρουν πως ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθους την Δευτέρα, 4 Μαρτίου, όσο βρισκόταν με την Δέσποινα Βανδή, στο σπίτι τους. 

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονισμένη η Δέσποινα Βανδή - Στιγμές αγωνίας για τον Μπισμπίκη - Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια φρόντισε για τη μεταφορά του συντρόφου της στο νοσοκομείο οδικώς, ο οποίος αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, έπειτα από καρδιολογικό πρόβλημα που εντόπισαν οι ιατροί.

Μετά το τέλος της επέμβασης, ο Βασίλης Μπισμπίκης, χθες, Πέμπτη, 7 Μαρτίου, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Μάλιστα τονίστηκε πως η τραγουδίστρια δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, διανυκτερεύοντας μάλιστα μαζί του στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση τώρα της υγείας του, κινείται ομαλά, με την Δέσποινα Βανδή να μην αφήνει πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Update: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη με την υγεία του, μιας και ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής, 8 Μαρτίου, από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν.
 

Tags δεσποινα βανδη, Βασίλης Μπισμπίκης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0087 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0348 s // Total time: 0.0435 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X