Μαριάντα Πιερίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της νέας της φημολογούμενης σχέσης


Μαριάντα Πιερίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της νέας της φημολογούμενης σχέσης

Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της. 

Tις πρώτες της δηλώσεις έκανε on camera, η Μαριάντα Πιερίδη, μετά την αποκάλυψη πως βρίσκεται σε νεά σχέση, 6 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, μέσα από πλάνα που είδαμε στην εκπομπή της "Super Κατερίνα", κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσφατα τρυφερά ενανσταντανέ με τον φημολογούμενο ως νέο σύντροφό της. 

Διαβάστε ακόμα: Μαριάντα Πιερίδη: Οι νέες λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν για την καινούργια της σχέση

 

Η ίδια αρκέστηκε να σχολιάσει τα εξής: "Δεν θέλω καθόλου να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Καθόλου όμως. Είναι λάθος το timing να συζητήσουμε κάτι. Δεν με ενοχλούν οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή, ούτε τώρα με ενοχλεί που με ρωτάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ανοίγομαι, ειδικότερα όταν περνάω δύσκολα. Θέλω να έχω ανθρώπους γύρω μου, φίλους, γνωστούς, να το συζητάω και να παίρνω απόψεις. Το παιδί μου είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Έχω σκεφτεί να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου. Θέλω να είναι τρισευτυχισμένο. Με τον πρώην σύζυγό μου συνεργαζόμαστε ακόμα. Η δουλειά είναι δουλειά. Εκεί δε συζητάμε για το τι κάνουμε στο σπίτι μας. Γιατί να το συζητήσουμε;".

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαριαντα πιεριδη, συντροφοσ, σχεση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0111 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0381 s // Total time: 0.0491 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X