Ramona Filip: Σου δείχνει το ιδανικό all day φόρεμα της άνοιξης


Ramona Filip: Σου δείχνει το ιδανικό all day φόρεμα της άνοιξης

Ιδανικό από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο

Εδώ και λίγες ημέρες μπήκαμε στην εποχή της άνοιξης, κάτι που σηματοδοτεί και την αλλαγή της σεζόν στο χώρο της μόδας. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με δημιουργίες κατάλληλες για την εποχή επιβάλλεται ενώ ένα ζήτημα που απασχολεί πάντα τις γυναίκες που εργάζονται είναι το γεγονός ότι πρέπει να έχουν στη ντουλάπα σου ρούχα που μπορούν να φορούν στο γραφείο αλλά με λίγες στιλιστικές μετατροπές να μπορούν με αυτά να πάνε σε ένα event ή ένα βραδινό κάλεσμα.

Μία τέτοια επιλογή μας πρότεινε και η Ramona Filip και πρόκειται για ένα midi φόρεμα σε ιδιαίτερο σχέδιο. Ειδικά την περίοδο της άνοιξης, τα midi φορέματα είναι μία αρκετά safe επιλογή είτε επιθυμείς να ντυθείς κομψά στο γραφείο, στη χαλαρή έξοδο στην πόλη ή κάποιο party.

Η Ramona Filip με το φόρεμα που φέρει τη δική της υπογραφή στέλνει το μήνυμα “the bolder, the better” αφού είναι στην έντονη απόχρωση του ροζ, χρώμα που έχει άμεσα θετική επίδραση στη ψυχολογία μας.

Η ίδια το συνδύασε με γόβες σε λευκή απόχρωση για ένα ακόμη πιο κομψό αποτέλεσμα ενώ απογείωσε την εμφάνιση επιλέγοντας καπαρντίνα σε ένα από τα πιο fashionable χρώματα της μόδας, το γκρι.

Style Tip: Σε περίπτωση που αγαπάς το minimal στιλ, ένα midi φόρεμα σε κάποια neutral απόχρωση όπως το μπεζ, το λευκό ή ακόμη και το μαύρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Tags Ramona Filip, μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2879 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2762 s // Total time: 3.5642 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X