Μαρίτα Βασιλείου: Έκανε την απόλυτη ανοιξιάτικη επιλογή στο δείπνο στο σπίτι της


Μαρίτα Βασιλείου: Έκανε την απόλυτη ανοιξιάτικη επιλογή στο δείπνο στο σπίτι της

Τι επέλεξε μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού

Λευκό, κοστούμι και άνοιξη είναι τρεις λέξεις που είναι συνδεδεμένες όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες τάσεις και αν υιοθετήσουμε. Δεν υπάρχει άνοιξη χωρίς λευκό κοστούμι αφού είναι ότι πιο stylish και κομψό μπορείς να φορέσεις αυτές τις ημέρες που σιγά σιγά το στυλ μας επιστρέφει πίσω στην απλότητα και την “καθαρότητα”.

Το λευκό είναι αναμφίβολα από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα και όταν συνδυάζεται με το κοστούμι τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι άκρως κομψό. Επιπλέον το λευκό κοστούμι έχει τη δύναμη αποτελώντας το passe-partout της άνοιξης να δημιουργήσει δροσερές εμφανίσεις για κάθε περίσταση αφού ανάλογα συνδυασμένο σου δίνει  τη δυνατότητα για αμέτρητες επιλογές συνδυασμών είτε πρόκειται για casual chic looks είτε πρόκειται ακόμη και για βραδινές εμφανίσεις.

Μπορείς να αξιοποιήσεις τα colored αξεσουάρ για να δημιουργήσεις αντιθέσεις ενώ πόσο πιο clean και elegant και η μονοχρωματική πρόταση αφού το total whit outfit είναι ότι πιο εκλεπτυσμένο μπορείς να δημιουργήσεις. Για ένα πιο sexy αποτέλεσμα μπορείς να το συνδυάσεις με lace tops ενώ αν θέλεις να αποφύγεις το αυστηρό και κλασικό look, προτίμησε να το συνδυάσεις  με sporty tops ή και t-shirts.

Ένα λευκό κοστούμι επέλεξε και η Μαρίτα Βασιλείου ως οικοδέσποινα στο χθεσινό δείπνο στο σπίτι της. Ως μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού μας όπως μπορείς να δεις και εσύ από την εικόνα που βρήκαμε στα social media το συνδύασε με μαύρο top και μαύρα heels δημιουργώντας τον πιο διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό της μόδας.

Tags μόδα, fashion, style, Μαρίτα Βασιλείου, τασεις μόδας, Trends, λευκο κοστουμι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5150 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2307 s // Total time: 2.7457 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X