Έλενα Τσαγκρινού: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε για την αποβολή - "Περιμέναμε να ακούσουμε την καρδιά" [βίντεο]


Έλενα Τσαγκρινού: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε για την αποβολή - "Περιμέναμε να ακούσουμε την καρδιά" [βίντεο]

"Δεν ακουγόταν τίποτα. Ο γιατρός δε μίλαγε".

To πρώτο τους μωράκι περιμένουν μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan. 

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον Αύγουστο του 2024, πρόκειται να υποδεχθούν στον κόσμο, το πρώτο τους παιδάκι, σφύζοντας από ευτυχία.

Η τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2021, αποφάσισε να μιλήσει μαζί με τον σύντροφό της, για την πρώτη εγκυμοσύνη της, την αποβολή που πέρασε καθώς και το πόσο τους επηρέασε αυτή η εμπειρία. 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες αποκαλύψεις της εγκυμοσύνης της - Το φύλο του μωρού και τα κιλά

Αρχικά δήλωσαν τα εξής: "Το θέμα μας είναι “αποβολή και εγκυμοσύνη”, πως από το ένα στάδιο που ήμασταν ψυχολογικά σκατά, φτάσαμε να είμαστε πάρα πολύ καλά, το τέλειο θα είναι όταν γεννηθεί το μωρό.Tον περασμένο Μάιο, η Έλενα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Μάθαμε τα χαρμόσυνα με ένα τεστ εγκυμοσύνης… ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι, είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς. Φύγαμε από την Αθήνα γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια".

Για την αποβολή αποκάλυψε: "Ξεκινήσαμε μια πολύ ωραία μέρα, πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, είχα βγάλει το κινητό για να το τραβήξω και όπως τραβάω, περιμένουμε να ακούσουμε την καρδιά, περίμενουμε τον γιατρό να μας πει κάτι. Δεν ακουγόταν τίποτα. Ο γιατρός δε μίλαγε. Κάποια στιγμή μας λέει, “παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω τίποτα”. Νόμιζα ότι μας έκανε κάποια πλάκα. Μετά σκέφτομαι ότι αποκλείεται να κάνει πλάκα. Ήμασταν στην 7η εβδομάδα, μας είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αποβολή" Δείτε το βίντεο

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Έλενα Τσαγκρινού, dj stephan


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0839 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3078 s // Total time: 3.3917 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X