Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές; Τι απαντά ο ίδιος


Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές; Τι απαντά ο ίδιος

'Εμειναν "άφωνοι" οι παρουσιαστές.

Στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, 12 Μαρτίου, το γεγονός πως ο Νίκος Καρβέλας, διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή.

Ο επικεφαλής της 'Εθνικής Ομάδας" για τις Ευρωεκλογές, ο Κώστας Αϊβαλιώτης, αποκάλυψε πως ανάμεσα στα ονόμα του ευρωψηφοδελτίου, βρίσκεται και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Νίκος Καρβέλας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Καρβέλας σε ρόλο συγγραφέα - Το περιεχόμενο του βιβλίου [εικόνα]

Oι παρουσιαστές, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, στο άκουσμα αυτό έμειναν άφωνοι.

"Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία", είπε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Ωστόσο μέσα από το Πρωινό, ο Τάσος Τεργιάκης, αναφέρει πως ο Νίκος Καρβέλας διαψεύδει πως θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ομάδα του Κώστα Αϊβαλιώτη.

"Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κυρίου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κυρίου Αϊβαλιώτη" είπε στον αέρα της εκπομπής ο δημοσιογράφος.

Tags νικος καρβελας, ευρωβουλευτης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7375 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2577 s // Total time: 2.9952 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X