Βρεθήκαμε στο brunch ενημέρωσης για την ενδομητρίωση στο Anemi Bistro


Βρεθήκαμε στο brunch ενημέρωσης για την ενδομητρίωση στο Anemi Bistro

Ποιοι παρευρέθηκαν;   

Με το κίτρινο χρώμα της ελπίδας φωτίστηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου, το Anemi Bistro στη Λεμεσό, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση Endomarch Cyprus 2024.

Το Anemi Bistro συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Αλυσίδα Διαφώτισης “Worldwide Endomarch” συμβάλλοντας στην προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες, στην εφηβική, αναπαραγωγική και ώριμη ηλικία.

Στη διάρκεια ενός ξεχωριστού Yellow Brunch, ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Γυναικολόγος Δρ Ανδρέας Σταυρούλης ενημέρωσε όσους παρευρέθηκαν στο Anemi Bistro για τα αίτια, τα συμπτώματα, τη διάγνωση και θεραπεία της ενδομητρίωσης με την οποία παλεύουν 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο.

Πρόκειται, είπε ο Δρ Σταυρούλης, για μια απρόβλεπτη πάθηση, η οποία ταλαιπωρεί 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως, και της οποία δεν γνωρίζουμε το αίτιο, αλλά γνωρίζουμε τα συμπτώματα, όπως ο πόνος και υπογονιμότητα.

Η Κύπρος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ Σταυρούλης, κερδίζει τις εντυπώσεις του Παγκόσμιου Κινήματος Worldwide Endomarch, καθώς μια τόσο μικρή χώρα αναλαμβάνει τόσες πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις αναφορικά με την ενημέρωση για την ενδομητρίωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η χώρα μας ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες 70 χώρες στον κόσμο και με μήνυμα Let’s Τalk Αbout it ενδυναμώνει τη φωνή κάθε γυναίκα που υποφέρει από ενδομητρίωση και διεκδικεί ορθή και ποιοτική θεραπεία. Δείτε στη madamefigaro.cy ποιοι έδωσαν το παρών τους; 
 

Tags maison anemi, κοσμικο, Ενδομητρίωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4212 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2967 s // Total time: 2.7179 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X