Ελίνα Θεοδότου: Μας δείχνει το πιο stylish σύνολο της μεταβατικής περιόδου


Ελίνα Θεοδότου: Μας δείχνει το πιο stylish σύνολο της μεταβατικής περιόδου

Το fashion girl του νησιού για ακόμη μία φορά μας δείχνει το ιδανικό style combo της άνοιξης

Σε κάθε μεταβατική περίοδο υπάρχει ένα style combo το οποίο ανυπομονούμε να φορέσουμε πρώτο. Ο λόγος, βεβαίως, για τον συνδυασμό του blazer με ένα τζιν παντελόνι που αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα looks της εποχής αυτής.

Το blazer μας διασφαλίζει ότι θα παραμείνουμε κομψές και ζεστές και προσφέρει ευελιξία καθώς μπορεί να φορεθεί με πουκάμισα, t-shirts και cropped ή bra tops ή ακόμη και μόνο του. Όσο για το τζιν, παραμένει η πιο δημοφιλής επιλογή για casual chic looks στη διάρκεια αυτής της εποχής.

Σε ένα ανάλογο look που δημιούργησε η Ελίνα Θεοδότου την είδαμε να επιλέγει ένα από τα πιο hot item της σεζόν που μας πέρασε αλλά και που θα μας απασχολήσει και την τρέχουσα και δεν είναι άλλο από το κόκκινο blazer.

Πέραν από το χρώμα και το στυλ του blazer που επέλεξε είναι ότι πιο stylish προτείνουν οι σχεδιαστές αφού τα boxy blazers, τα σακάκια δηλαδή που χαρακτηρίζονται από μια straight, loose σιλουέτα, η οποία δίνει την αίσθηση ότι κρέμονται από τους ώμους, οι οποίοι συχνά εμφανίζονται τονισμένοι παραπέμπουν στην αισθητική των ’80s που επανήλθε πίσω στις τάσεις τα τελευταία χρόνια.
Δες το look της Ελίνας Θεοδότου που αποτελεί το ιδανικό Inspo για τα επόμενα σου outfits:

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5718 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2720 s // Total time: 2.8438 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X