Ντία Αρίστου: Με την οικονομική φιλική προς το περιβάλλον τσάντα Miu Miu


Ντία Αρίστου: Με την οικονομική φιλική προς το περιβάλλον τσάντα Miu Miu

Εύχρηστη, stylish και ιδανική για all day looks

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα fashion brands δημιουργούν οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον items, αφού πέραν από το μηνύματα sos που εκπέμπει ο πλανήτης και το κοινό που έχει αρχίσει να επιλέγει συνειδητά προϊόντα της οικολογικής μόδας αυξάνεται σημαντικά.

Μία από τις προτάσεις ενός από τους πιο δημοφιλείς οίκους μόδας τις τελευταίες σεζόν, του οίκου Miu Miu, είναι η τσάντα – πουγκί φτιαγμένη από ανακυκλωμένο νάιλον σε διάφορα prints και χρώματα με λευκά κορδόνια και χρυσό ή ασημί logo. Πρόκειται για ένα προϊόν Planet Conscious αφού τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο παράγουν λιγότερη ενέργεια, εξοικονομούν νερό και μειώνουν την ανάγκη για νέες πρώτες ύλες. Άρα πρόκειται για ένα fashion item που θα σου χαρίσει και στυλ αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις συνειδητά μια καλύτερη επιλογή για το περιβάλλον ενώ πρόκειται και για μια σχετικά οικονομική επιλογή, για τα δεδομένα ενός high end brand, αφού η τιμή της είναι στα 310 ευρώ.

Αυτή τη τσάντα επέλεξε και μία ενημερωμένη κυρία του νησιού για να ολοκληρώσει μία βραδινή της εμφάνιση. Η Ντία Αρίστου επέλεξε το gingham print σε λευκό και κόκκινο που ταίριαζε ιδανικά με το girly outfit της σε λευκό και μαύρο με δημιουργίες που και εκείνες έφεραν την υπογραφή Miu Miu.

Τη συγκεκριμένη τσάντα μπορείς να τη βρεις σε διάφορα μοτίβα ιδανικά για τώρα την άνοιξη.

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, ντια αριστου, miu miu


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8234 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2775 s // Total time: 3.1010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X