Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Καινούργιου και αποχώρησε


Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Καινούργιου και αποχώρησε

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε την Τάνια Τσανακλίδου σε παράσταση αφιερωμένη στον Ντίνο Χριστιανόπουλο. H γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε κανονικά δηλώσεις στους δημοσιογράφους αλλά όταν ρωτήθηκε για τη Eurovision, αντέδρασε ρωτώντας τη δημοσιογράφο που της απηύθυνε την ερώτηση από ποια εκπομπή είναι. Τότε η δημοσιογράφος της  ανέφερε πως είναι από "Super Κατερίνα" με την τραγουδίστρια να αρνείτε να απαντήσει γιατί όπως είπε, η εκπομπή αυτή κάνει κουτσομπολιό. "Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ πως η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια σας" είπε και αποχώρησε.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η οποία σχολίασε:  "Δεν ήταν προσωπικό, γιατί έχω συνομιλήσει προσωπικά με την κυρία Τσανακλίδου και είναι μια φαντασική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με το στυλ των εκπομπών και δίκο έχει, αν θέλετε τη γνώμη μου.  Γιατί αναγκαστικά αυτή την ώρα που είναι και όλες οι εκπομπές που παίζουν σε αυτήν την ώρα κάνουν κουτσομπολιό. Και αν με ρωτάτε και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής. Και όχι μόνο στη δικιά μας. Και στου Λιάγκα και της Μπάρκα και στο Σαββατοκύριακο. 

Διαβάστε ακόμα: Kαλομοίρα: Μοντέλο φίλη της έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της και έγινε χαμός στο σπίτι [βίντεο]

Αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε και νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά, τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, τονίζοντάς μου παρόλα αυτά ότι με εκτιμούν και με συμπαθούν. Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision…" είπε.  Καινούργιου.

Tags κατερινα, καινουργιου, τανια τσανακλιδου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2911 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2642 s // Total time: 2.5554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X