Σκηνικό ερασιτεχνικών ταινιών πορνό έχει γίνει το μετρό του Νέου Δελχί


Σκηνικό ερασιτεχνικών ταινιών πορνό έχει γίνει το μετρό του Νέου Δελχί

Διαστάσεις έχει προσλάβει το φαινόμενο.  

Εκκληση στους χρήστες του μετρό του Νέου Δελχί να συμπεριφέρονται με «ευπρέπεια» κάνουν οι υπεύθυνοι των αστικών του συγκοινωνιών της ινδικής πρωτεύουσας, καθώς έχει πάρει διαστάσεις φαινομένου η «παραγωγή» ερασιτεχνικών ταινιών πορνό με πρωταγωνιστές ερωτικά ασυγκράτητους επιβάτες.

Εκατοντάδες βίντεο με σκηνές εντελώς ακατάλληλες για ανηλίκους έχουν κατακλύσει ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και το ζήτημα έχει πάρει κοινωνικές διαστάσεις, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν οι πρωταγωνιστές γνωρίζουν ακριβώς ότι τους μαγνητοσκοπούν.

Κάποια από τα ροζ βίντεο φαίνεται να είναι τραβηγμένα από κάμερες ασφαλείας, ενώ άλλα είναι τραβηγμένα από τρίτους αγνώστων στοιχείων. Οι πρωταγωνιστές τους πάντως επιλέγουν κυρίως τις σκάλες του μετρό για τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hindustan Times, περίπου 250 βίντεο από το μετρό της ινδικής πρωτεύουσας είναι ήδη διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

«Εχουμε βρει δύο διαφορετικά βίντεο που δείχνουν ζευγάρια σε αισθησιακές στιγμές και τα έχουμε ήδη στείλει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» σχολίαζαν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του μετρό σε ανακοίνωσή τους πριν από μερικές ημέρες.

Το μετρό του Δελχί άνοιξε το 2002 και υπολογίζεται ότι το χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους περίπου δύο εκατ. άνθρωποι καθημερινά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, η σεξουαλική παρενόχληση είναι συχνό φαινόμενο στα δημόσια μέσα μεταφοράς. Συνήθως οι άντρες επιλέγουν να τραβούν σε βίντεο το πρόσωπο και το σώμα των γυναικών.

Tags ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ, ΜΕΤΡΟ, αποκαλυψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1345 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2803 s // Total time: 4.4148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X