Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: “Προσπάθησα να κάνω τα πάντα… Έφυγα με το κεφάλι ψηλά”


Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: “Προσπάθησα να κάνω τα πάντα… Έφυγα με το κεφάλι ψηλά”

Πώς είναι οι σχέσεις με τη μητέρα του γιου του μετά τον χωρισμό;  

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Διαβάστε ακόμα: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο μικρός της γιος ενηλικιώθηκε και την έχει περάσει σε ύψος [εικόνες]

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του, μόλις εννέα μήνες μετά τον ερχομό του γιου του, Απόλλωνα.

“Όταν δυο άνθρωποι δεν έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους, όταν δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους ή το ερωτικό κομμάτι ή όλα εκείνα που κάνουν ένα ζευγάρι να είναι μαζί, τότε δεν χρειάζεται να είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι απαραίτητο να περιμένει πολύ για να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη ζωή του. Το προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά σκεφτόμαστε διαφορετικά με τη Σάρα.

Ίσως η ζωή μας έφερε κοντά για να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο πλασματάκι, τον Απόλλωνα. Οπότε κάτι καλό βγήκε από όλο αυτό. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Los Angeles, 10 λεπτά από το σπίτι της Σάρα. Είμαστε και οι δυο αφιερωμένοι στο να μεγαλώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιδί μας. Με τη Σάρα είμαστε καλά, συνεννοούμαστε και αυτό είναι το βασικό.

Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδηση μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Ασφαλώς σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δυο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε οτιδήποτε έχω κάνει λάθος. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα να κάνω, από τη δική μου πλευρά, το έκανα. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Την παλεύω όσο μπορώ”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 
 

Tags Χρήστος Βασιλόπουλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3779 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2571 s // Total time: 3.6350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X