Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Έκανα και γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε" [βίντεο]


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Έκανα και γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε" [βίντεο]

"Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί".

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως είδαμε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube την Τρίτη, 26 Μαρτίου. 

 Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της χαλαρής συζήτησης που είχε με τον youtuber, αναφέρθηκε στο φλέρτ, στον χωρισμό της, στον γάμο της, στη νέα της σχέση, καθώς στην ηλικία της.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Συρίγος: Ποζάρει για πρώτη φορά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της [εικόνα]

Aρχικά σχολίασε τα εξής: "Ένας άνθρωπος που έχει ζωή και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο ίντερνετ, το σιχαίνομαι. Έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου, δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Έκανα και τον γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε. Έκλεισε, τελείωσε[...]Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί".

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, αλλά δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει. Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γούσταρε άνθρωπος. Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες"

Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, ελεονωρα ζουγανελη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0068 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0382 s // Total time: 0.0450 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X