Οι Κύπριες fashionistas σου δείχνουν τα 4 anti-trend κομμάτια για την άνοιξη


Οι Κύπριες fashionistas σου δείχνουν τα 4 anti-trend κομμάτια για την άνοιξη

Τέσσερα κομμάτια που μπορεί να μην βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες, ωστόσο δεν λείπουν ποτέ από τη γκαρνταρόμπα μας

Μία από τις πιο συχνές απορίες που έχουν συνήθως οι γυναίκες είναι ποια είναι η σωστή αναλογία ανάμεσα στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια που χρειάζεται να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Πόσο χρειάζεται να επηρεάζεται το στιλ μας από τις trends που βλέπουμε στις πασαρέλες και πώς θα καταφέρουμε να τις εντάξουμε στο προσωπικό μας στιλ. Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στην ισορροπία ανάμεσα στις δύο αυτές κατηγορίες, αλλά και στην προσεκτική επιλογή των trends που επιλέγουμε.

Όσον μεγάλο είναι το ενδιαφέρον μας για τις τάσεις που προτείνουν οι οίκοι μόδας για την εκάστοτε σεζόν, άλλο τόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον μας για κάποια items που δεν βλέπουμε συχνά να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες, ωστόσο έχουν μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Γνωστά και ως anti-trend κομμάτια. Όσον αφορά λοιπόν στο ανοιξιάτικο στιλ, ποια είναι αυτά τα items;

#1. Τα wide-leg τζιν παντελόνια
Τα wide-leg τζιν παντελόνια, γνωστά και ως “palazzo τζιν”, αποτελούν μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι γυναίκες με στιλ. Ο βασικότερος λόγος είναι πως κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες με έναν πολύ κομψό τρόπο, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Δες ποια είναι τα άλλα στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2969 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2492 s // Total time: 3.5461 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X