Δημήτρης Κόκοτας: Kρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα μετά το έμφραγμα και την ανακοπή


Δημήτρης Κόκοτας: Kρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα μετά το έμφραγμα και την ανακοπή

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή πριν από μερικά 24ωρα και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε ανάνηψη, με τον ίδιο να παραμένει διασωληνωμένος στην μονάδα εμφραγμάτων έκτοτε.

Η σύζυγός του μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου στην εκπομπή του MEGA, Live News, και ανέφερε όσα γνωρίζει, ενώ δημοσιογράφος του καναλιού μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα: Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: "Η κόρη μας δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ξέρει ελάχιστα πράγματα"

"Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε. Είναι καθησυχαστικοί. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη", είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του τραγουδιστή.

Και το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας τουΟι πιθανότητες είναι υπέρ του λόγω της ηλικίας του και εφόσον έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν παύει να είναι μία σοβαρή κατάσταση και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για την ανάρρωσή του.

 

*πηγή:youweekly.gr

Tags δημητρης κοκοτας, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3591 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2459 s // Total time: 2.6050 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X