Νίκος Καρβέλας: Μεγάλη ένταση on air - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική" [βίντεο]


Νίκος Καρβέλας: Μεγάλη ένταση on air  - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική" [βίντεο]

"Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;" τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας, μετά από 25 χρόνια. 

Ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης και συγγραφέας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μεγάλη εικόνα" και συνομίλησε με την παρουσιάστρια, Νίκη Λυμπεράκη. 

Η ένταση ανάμεσα στους δυο τους δεν άργησε να ρθει, με τον Νίκο Καρβέλα μεταξύ άλλων να της αναφέρει πως η συζήτηση μαζί της είναι λίγο απογοητευτική. 

"Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα", είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Καρβέλας σε ρόλο συγγραφέα - Το περιεχόμενο του βιβλίου [εικόνα]

"Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε" απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

"Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος" συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

"Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;" ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

"Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική", είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας. Δείτε το βίντεo

 

 

Tags νικος καρβελας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1229 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2640 s // Total time: 2.3869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X