Η fashion συλλογή εσωρούχων της Tezenis σου χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια


Η fashion συλλογή εσωρούχων της Tezenis σου χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια

Το γνωστό fashion brand ορίζει το πνεύμα της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024

Η νέα συλλογή εσωρούχων της Tezenis για τη σεζόν που διανύουμε χαρακτηρίζεται από μια σύνθετη πρόταση που αγκαλιάζει διαφορετικά γούστα, χαρακτήρες αλλά και σωματότυπους. Η χρωματική παλέτα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από παστέλ αποχρώσεις, που παραπέμπουν στην ανάλαφρη ατμόσφαιρα της άνοιξης, χωρίς να παραμελεί ωστόσο τις nude αποχρώσεις που αναδεικνύουν την καθημερινότητα με στυλ και χαρακτήρα.

Statement λεπτομέρειες, γυαλιστερά εφέ, κεντήματα και floral δαντέλες είναι τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της συλλογής που χαρακτηρίζεται από ονειρική διάθεση, εμπλουτισμένη με διαφορετικά μοντέλα σχεδιασμένα ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Στη συλλογή συναντάμε επίσης το balconette με ελαφριά cups για ενίσχυση, το απαλό τρίγωνο χωρίς μπανέλα, για όσες αναζητούν ένα φυσικό εφέ και τέλος τα bralettes που παρέχουν στήριξη και άνεση.

Νέα προσθήκη αυτή τη σεζόν είναι η σειρά Bride, για εκείνες που αγαπούν τα μοντέλα σε κλασικό ύφος και ήσυχες αποχρώσεις αλλά και για τις νεαρές νύφες που αναζητούν το ιδανικό σχέδιο και στα εσώρουχα για τη σημαντικότερη ημέρα που θα ζήσουν. Δημιουργίες με στυλ διακοσμημένες με ντελικάτες λεπτομέρειες και σοφιστικέ σχέδια, για μία εκλεπτυσμένη και κομψή γραμμή είναι οι προτάσεις του γνωστού fashion brand εσωρούχων.

Μία συλλογή, η Intimo Moda 2024, με την οποία η Tezenis συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του στυλ, προσφέροντας στις γυναίκες την ευκαιρία να εκφράσουν την ομορφιά τους ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Ήδη τα fashion girls του νησιού επέλεξαν τα δικά τους αγαπημένα. Ίσως να ήρθε και η δική σας σειρά;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by /a>

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.tezenis.com/cy/ και στα social media @tezenisofficial

Tags TEZENIS, μόδα, fashion, shopping, τασεις μόδας, Trends, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0102 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0435 s // Total time: 0.0536 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X