Eurovision 2024: Πτώση στα προγνωστικά στοιχήματα για Κύπρο και Ελλάδα [βίντεο]


Eurovision 2024: Πτώση στα προγνωστικά στοιχήματα για Κύπρο και Ελλάδα [βίντεο]

Ποια χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση; - Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την κυπριακή συμμετοχή. 

Ανατροπές και ανακατατάξεις θέσεων, παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες, στον προγνωστικό πίνακα στοιχημάτων της φετινής Eurovision.

Συγκεκριμένα είχαμε αλλαγές στην πρώτη θέση, με το φαβορί Κροατία να αφήνει την κορυφή, ενώ μικρή πτώση κατέγραψαν Κύπρος και Ελλάδα. 


Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπαρίζου: Θα εμφανιστούν στη σκηνή της φετινής Eurovision; [βίντεο]

Στο βίντεο πιο κάτω, μάθετε ποια χώρα κατέχει την κορυφή του προγνωστικού πίνακα - μέχρι στιγμής- αλλά και τις θέσεις που βρίσκονται πια, Κύπρος και Ελλάδα. 

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε και την πρώτη εικόνα από τις πρόβες του "Liar", που έχουν ήδη ξεκινήσει για την κυπριακή αποστολή, με την εκπρόσωπό μας, Silia Kapsis, να ποζάρει μαζί με τους τέσσερις χορευτές της. 

Θυμίζουμε πως στην 7 Μαίου, η Κύπρος ανοίγει την βραδιά του Α' ημιτελικού, μιας και εμφανίζεται πρώτη, ενώ η Ελλάδα στις 9 Μαίου, εμφανίζεται 3η στον Β' ημιτελικό. 

@ilovestylecom10 Ανατροπές στα στοιχήματα της #eurovision2024 | Πτώση για &|Όσα αφορούν την κυπριακή συμμετοχή και τα ονόματα σχολιαστών #eurovision #cyprus #greece #ilovestylecom #fyp original sound - Ilovestyle.com

Tags gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7627 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2483 s // Total time: 3.0109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X