Έχει “κλειδώσει”: Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία για τη ζωή του [βίντεο]


Έχει “κλειδώσει”: Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία για τη ζωή του [βίντεο]

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.   

Η ταινία που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων, έχοντας “κλείσει” το cast με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Όσον αφορά στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, η παραγωγή έχει κλειδώσει στον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον καλλιτέχνη μέχρι την ηλικία των 40 χρόνων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον David Καπούτσο, Πρόεδρο Συλλόγου Στέλιου Καζαντζίδη, από casting για τον ίδιο ρόλο είχε περάσει και ο Πάνος Βλάχος. 

Ανάμεσα στα ονόματα που θα δούμε να συμμετάσχουν στην ταινία θα είναι αυτό της Ελεονώρας Ζουγανέλη ως Καίτη Γκρέυ, ενώ σε κάποιες σκηνές θα δούμε και την σύζυγο του τραγουδιστή, Βάσω. 

Ο David Καπούτσος μιλώντας στην εκπομπή “Ήρθε και έδεσε” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθ, είπε μεταξύ άλλων: “Ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το σενάριο θα είναι για τη ζωή του Στέλιου στα παιδικά του χρόνια που έφυγε στην Αμερική, μετά που παντρεύτηκε τη Βάσω Καζαντζίδη και μετά που ήρθε το μοιραίο και αρρώστησε με τον καρκίνο και δυστυχώς χάσαμε έναν μύθο. Στο σενάριο αρχικά θα γινόταν μέχρι τα 40 του χρόνια, αλλά τελικά θα γίνει ολοκληρωμένη ταινία μέχρι που ο Στέλιος απεβίωσε”. Δείτε το σχετικό βίντεο


 
 

Tags στελιος καζαντζιδης, χρηστος μαστορας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0145 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0429 s // Total time: 0.0574 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X