Στέλιος Κουδουνάρης: "Με κορόιδευαν στο σχολείο. Έκλαιγα. Με φώναζαν καμπανέλα"


Στέλιος Κουδουνάρης: "Με κορόιδευαν στο σχολείο. Έκλαιγα. Με φώναζαν καμπανέλα"

"Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή"

Συνέντευξη στην κάμερα του "MEGA Καλημέρα" έδωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Μεταξύ άλλων ο Κύπριος σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks μίλησε για τις σχέσεις του με τη Σοφία Χατζηπαντελή ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια. "Κάποια σεζόν υπήρξε η σκέψη να μην είμαι στο project, ήθελα κι εγώ κάποιες φορές να κάνω ένα βήμα πίσω. Τώρα πια, 7 χρόνια μετά, έχει γίνει συνήθεια η τηλεόραση. Στην αρχή με τη Σοφία Χατζηπαντελή είχαμε κάποιες διαφορές, υπήρχε μία διαφορετική οπτική για μερικά πράγματα.

Ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο. Τσακωνόμασταν και τα βρίσκαμε αυτόματα. Ήθελε πάντα ένα χειρισμό. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε. Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή. Κάποια γεγονότα, αν τα δεις απ’ έξω χωρίς να ξέρεις το ιστορικό, δεν μπορείς να πεις ότι είναι ψέματα αλλά ούτε και να τα κατανοήσεις. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά". 

Διαβάστε ακόμα: Παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ: "Δεχόμουν απειλές, πήγα στην αστυνομία, με κορόιδευαν και δεν με γύρισαν στο σπίτι μου"

Επίσης για τα παιδικά του χρόνια: "Στα 10 μου μού είπε ο πατέρας μου: μην κλαις για το όνομά σου, επειδή με κορόιδευαν στο σχολείο, γιατί μόνο εσένα λένε Κουδουνάρη. Έκλαιγα. Είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, με φώναζαν "καμπανέλα", "κουδούνι", "κουδούνα". Ο πατέρας μου μού έλεγε: δεν ξέρω γιατί το βλέπεις αρνητικά. Και εκεί μου χτύπησε ένα καμπανάκι", εξομολογείται ο Στέλιος Κουδουνάρης. Δείτε το βίντεο:

 

Tags Στελιος Κουδουναρης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5130 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2351 s // Total time: 2.7480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X