Η ALDO στηρίζει το έργο της Πράσινης Ασπίδας φυτεύοντας 3.000 δέντρα μέσα στο 2024


Η ALDO στηρίζει το έργο της Πράσινης Ασπίδας φυτεύοντας 3.000 δέντρα μέσα στο 2024

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η ALDO στηρίζει την Πρωτοβουλία της Πράσινης Ασπίδας με τίτλο ‘You Reforest Cyprus’, ένα έργο που αποσκοπεί στον μετριασμό των επιπτώσεων των κλιματικών αλλαγών στην Κύπρο. 

Με στόχο τη φύτευση 500.000 δέντρων στην επόμενη πενταετία σε όλη  την Κύπρο σε συνεργασία με Κοινωφελείς Οργανισμούς Συνδέσμους, Ιδρύματα, Σχολεία, Δήμους και Κοινότητες, η ALDO συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια φυτεύοντας 3.000 δέντρα μέσα στο 2024.

Με γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση, η ALDO θα προχωρήσει στη φύτευση ενός δέντρου με κάθε αγορά άνω των 90 ευρώ από οποιοδήποτε από τα καταστήματά της στην Κύπρο. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ALDO υποστηρίζει την Πράσινη Ασπίδα και το πρόγραμμα ‘You Reforest Cyprus’, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων τους και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που προέρχονται από διάφορες ανθρώπινες δραστηριότητες. Με κάθε δέντρο που θα φυτευτεί, η ALDO στηρίζει την περιβαλλοντική προστασία, που είναι απαραίτητη για μια βιώσιμη οικονομία και μια ισότιμη κοινωνία, δίνοντας ελπίδα  και στηρίζοντας το μέλλον της επόμενης γενιάς.

Μάθετε περισσότερους τρόπους με τους οποίους η Πράσινη Ασπίδα υποστηρίζει το περιβάλλον της Κύπρου στο πιο κάτω link: https://www.prasini-aspida.org/reforest-cyprus-project/

Βρείτε τις συλλογές σε όλα τα καταστήματα ALDO Παγκύπρια και Online στο aldoshoes.com.cy

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.2586 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2489 s // Total time: 2.5075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X