Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη


Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη

Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita» και φωτογράφο τον Pierre-Ange Carlotti. Πρωταγωνιστεί η Bianca Balti και ερμηνεύει μια γυναίκα που οι αισθήσεις της ξαναζωντανεύουν με φόντο την αιώνια Ρώμη.

Ρώμη. Μια γυναίκα καριέρας. Μια ομάδα φίλων που συναντήθηκαν τυχαία. Η νέα συλλογή της Sisley Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη «La Dolce Vita», μια καμπάνια που υπενθυμίζει την κληρονομιά της Sisley, προσκαλώντας το κοινό της μάρκας να ξυπνήσει ξανά τις αισθήσεις του.

Πρωταγωνίστρια είναι η Bianca Balti, γνωστό πρόσωπο της Sisley προικισμένη και η ίδια με αιώνια ομορφιά, η οποία ανταγωνίζεται εκείνη της πόλης στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Giacomo Cavalli, πρόσωπο πολλών οίκων μόδας, ο οποίος ερμηνεύει ένα ελεύθερο πνεύμα γεμάτο μεσογειακή γοητεία. Η καμπάνια διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και παρακολουθεί τους δύο πρωταγωνιστές καθώς επιδίδονται σε στιγμές παιχνιδιάρικης και αχαλίνωτης απόλαυσης, μαζί με μια ομάδα φίλων που συνάντησαν τυχαία.

Θρασύς, προκλητική, οικεία. Η φωτογράφηση ανατέθηκε και πάλι στον Pierre-Ange Carlotti. Μετά την επιτυχία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με την Deva Cassel, ο Carlotti αναλαμβάνει και πάλι να αποτυπώσει τον αισθησιασμό των πρωταγωνιστών και της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με το τραχύ, αυθόρμητο στυλ που τον χαρακτηρίζει.

«Είμαι χαρούμενη που συνεργάστηκα με τη Sisley και τον Carlotti, που το στυλ τους ξαναζωντανεύει την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις που χαρακτήριζαν τις καμπάνιες της μάρκας στη δεκαετία του 2000 και οι οποίες παραμένουν εμβληματικές στη μνήμη μου», αναφέρει η Bianca Balti.

Τα ρούχα της καμπάνιας, επιλεγμένα από τη στιλίστα Georgia Pendlebury, αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του στυλ της Sisley, ένα μείγμα λειτουργικού μινιμαλισμού, γοητείας των 90s και ροκ ψυχής. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα παντελόνια και τα κοστούμια, τα βραδινά φορέματα για τη Bianca και τα πουκάμισα για τον Giacomo, καθώς και οι δερμάτινες τσάντες. «Το απόλυτο αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ριγέ κοστούμι με το σακάκι με διπλά πέτα. Λατρεύω το κόψιμο του παντελονιού που αντικατοπτρίζει το στυλ μου», σχολιάζει η Balti.

Το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής, όπως πάντα, είναι το μαύρο, το οποίο εμφανίζεται και στα φούτερ με κουκούλα και λογότυπο μπροστά, που προορίζονται να γίνουν ένα από τα σύμβολα της μάρκας.

Η καμπάνια «La Dolce Vita», η οποία θα προβληθεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε περιοδικά και αφίσες, συνεχίζει το ταξίδι της ανακάλυψης της κληρονομιάς της μάρκας. Θα συνοδεύεται από έναν κατάλογο περιορισμένης έκδοσης και μια σειρά εκδηλώσεων στα καταστήματα Sisley.

sisley.com

instagram.com/sisley_fashion

facebook.com/Sisleyfashion

youtube.com/user/sisley

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0123 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0498 s // Total time: 0.0621 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X