Σύλβια Μαυροπούλου: Σου δείχνει το fashion item που απογειώνει τα ανοιξιάτικα looks


Σύλβια Μαυροπούλου: Σου δείχνει το fashion item που απογειώνει τα ανοιξιάτικα looks

Πώς να δώσεις boho vibes στα outfits με μία απλή κίνηση

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε ένα fashion item να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ανάμεσα σε όσες αγαπούν την μόδα και θέλουν να δημιουργούν σύνολα που τα χαρακτηρίζει κυρίως το boho στυλ. Αυτό δεν είναι άλλο από το γιλέκο με prints ή κεντήματα και φολκλόρ αισθητική.

Θυμίζοντας το στιλ των hippies ή την μποέμ αισθητική αυτό το πολύχρωμο και αισιόδοξο γιλέκο έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα ρούχα των τελευταίων σεζόν. Τα κορίτσια της μόδας το έχουν ενσωματώσει στα σύνολα τους με πολύ φυσικό και αβίαστο τρόπο ενώ οι fashion insiders που αγαπούν το στιλ-σύμβολο του ελεύθερου πνεύματος φορούν το boho γιλέκο αυτή την περίοδο, με πουκάμισα, απλά t-shirts ακόμη και με φορέματα.

Μία από τις ενημερωμένες κυρίες της μόδας που επέλεξαν να ολοκληρώσουν το look τους με ένα μακρύ boho γιλέκο και η Σύλβια Μαυροπούλου. Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε να ολοκληρώσει με το συγκεκριμένο ρούχο ένα total outfit σε κρεμ χρωματισμό δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στο σύνολο. Λατρέψαμε και τα αξεσουάρ με τα οποία ολοκλήρωσε το outfit.

Tags μόδα, fashion, στυλ. style, Σύλβια Μαυροπούλου, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8000 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2775 s // Total time: 3.0775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X