Μαρία Σελίπα: Με το απόλυτο jacket της άνοιξης


Μαρία Σελίπα: Με το απόλυτο jacket της άνοιξης

Πως το συνδύασε

Αναμφίβολα την άνοιξη το jacket που πρωταγωνιστεί είναι το denim. Διαχρονικό, άνετο, πρακτικό και “in” σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο σακάκι κατέκτησε τα τελευταία χρόνια υψηλή θέση ανάμεσα στις προτιμήσεις των fashion lovers και πέραν από τα everyday looks πλέον βλέπουμε ένα τζιν μπουφάν να ολοκληρώνει και τα βραδινά σύνολα.

Μάλιστα είναι το κομμάτι που εάν επιθυμείς να εντάξεις το denim trend στις εμφανίσεις σου, πέρα από το denim παντελόνι, είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αφού σου προσφέρει άνεση και μπορεί να σου αναβαθμίσει το σύνολο σου είτε επιλέξεις να το φορέσεις πρωί είτε για την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα.

Παράλληλα είναι τα jackets που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη θηλυκότητα και το smart casual ύφος, χαρακτηριστικά που αναζητούν όλες οι γυναίκες στα outfits τους.

Αυτό το σακάκι επέλεξε και η Μαρία Σελίπα για να ολοκληρώσει ένα total white casual chic. Στην crop εκδοχή του, για ένα πιο fresh αποτέλεσμα το τζιν σακάκι είναι η ιδανική λύση για τα σύνολα της εποχής καταφέρνοντας να δίνουν extra πόντους στυλ στα looks.

Tags μόδα, fashion, style, στυλ, Trends, τασεις μόδας, Μαρία Σελίπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5936 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2874 s // Total time: 2.8811 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X