Survivor: Αυτή η παίκτρια έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό – Η αποχώρηση πριν την ένωση [βίντεο]


Survivor: Αυτή η παίκτρια έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό – Η αποχώρηση πριν την ένωση [βίντεο]

Συγκινητικές στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης μία ανάσα πριν το πάρτι της ένωσης.   

Την τελευταία μονομαχία πριν από το πάρτι της ένωσης είδαμε το βράδυ της Πέμπτης, 11 Απριλίου στο Survivor από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Άιρα Adomaityte, Δώρα Νικολή, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Ασημίνα Χατζηανδρέου μονομάχησαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Πριν από την τελική αναμέτρηση των τεσσάρων γυναικών, οι δύο ομάδες μπήκαν σε έναν διαφορετικό στίβο μάχης, με απαιτήσεις ισορροπίας και συγκέντρωσης διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. 

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της επικινδυνότητας του αγωνίσματος αποφασίστηκε από την παραγωγή, ο αγώνας να λήξει στους 6 πόντους και όχι στους 12. Νικητές βγήκαν οι “Κόκκινοι” ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε στη συνέχεια και οι δύο ομάδες να απολαύσουν το έπαθλο της επικοινωνίας προκαλώντας συγκίνηση στους παίκτες. 

Στη συνέχεια του επεισοδίου, είδαμε συγκλονιστικές μονομαχίες μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, με την Aira να αποχωρεί από το παιχνίδι λίγο πριν την ένωση.

“Παρόλο που έχασα προσπαθούσα να έρθω εδώ με ένα χαμόγελο… Όταν ήρθα εδώ δεν ήμουν σίγουρη αν θα κάτσω δύο εβδομάδες, πόσσω μάλλον τρεις μήνες. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ήρθα εδώ και γνώρισα τόσο καλά παιδιά”, είπε η Aira λίγο πριν αποχωρήσει. 


 

Tags survivor, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5323 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2973 s // Total time: 3.8295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X