Κούκλος Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε αγγελία γάμου - Την ίδια μέρα θα βαφτίσει και την κόρη του


Κούκλος Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε αγγελία γάμου - Την ίδια μέρα θα βαφτίσει και την κόρη του

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι και ποιοι οι νονοί;

Θα ντυθεί γαμπρός ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της όμορφης συντρόφου και στη συνέχεια θα βαφτίσουν την κόρη τους. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δρούλια που παντρεύεται την Αναστασία Ευτυχίδου και βαφτίζουν την κόρη τους. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2020, έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, η οποία θα βαπτιστεί την ίδια ημέρα με τον γάμο και θα πάρει το όνομα Σοφία, από τη μητέρα του Κωνσταντίνου.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα: "Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας του Χαράλαμπου και της Σοφίας, το γένος Χριστόπουλου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, και η Αναστασία Ευτυχίδου του Γεωργίου και της Γεωργίας, το γένος Μιχαλακάκου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κερατέα Αττικής". 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Espresso, οι κουμπάροι στον γάμο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, η οποία είναι γιατρός με ειδίκευση στην αισθητική ιατρική, θα είναι δύο άνθρωποι από τον στενό φιλικό κύκλο τους που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της showbiz. Τη μικρή Σοφία θα βαφτίσει ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών φίλων τους, που γνωρίστηκαν μαζί τους στη διάρκεια μιας περιοδείας των Droulias Brothers στη Βόρεια Αμερική και στον Καναδά. Μετά το διπλό μυστήριο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κερατέα, πρόκειται να ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Δίπλα στον γαμπρό θα βρίσκεται φυσικά και ο αδελφός του Ηλίας Δρούλιας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Tags κωνσταντινος δρουλιας, gossip, showbiz cy, celebrities,  


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.3003 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3558 s // Total time: 3.6562 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X