Πατέρας Γιάννη Ξανθόπουλου: "50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντά η οικογένεια του 19χρονου"


Πατέρας Γιάννη Ξανθόπουλου: "50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντά η οικογένεια του 19χρονου"

"Δεν επικοινώνησε ποτέ" λέει ο πατέρας του 19χρονου 

Για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν μερικές εβδομάδες στις Αχαρνές με θύμα έναν 19χρονο, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησαν οι μπαμπάδες των δύο νέων για τις εξελίξεις της υπόθεσης στην εκπομπή "Πρωινό". Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, σημείωσε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα ότι κανένας από την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Από τη μεριά του, ο πατέρας του τραγουδιστή είπε στην εκπομπή για τη ψυχολογική κατάσταση του γιου του ενώ υποστηρίζει ότι έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου αλλά κανείς δεν απαντά.

"Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντόυσαν! 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα. Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν". 

Διαβάστε ακόμα: Κούκλος Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε αγγελία γάμου - Την ίδια μέρα θα βαφτίσει και την κόρη του

"Ποτέ δεν επικοινώνησε ο τραγουδιστής μαζί μου και ούτε θέλω. Δεν θέλω τίποτα από αυτούς, ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να με γνωρίσουν" είπε οργισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου αναφορικά με το αν υπήρξε επικοινωνία από τον Γιάννη Ξανθόπουλο. Για τα όσα είπε η οικογένεια του 19χρονου αλλά και ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. "Έγινε προσπάθεια από τον ίδιο τον Γιάννη να επικοινωνήσει με τις οικογένειες και των 2 ατόμων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, και αυτού που χάθηκε και αυτού που επέζησε με τον οποίο ήταν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου".

Πηγή: www.newsit.gr

Tags γιαννης ξανθοπουλος, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1868 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2636 s // Total time: 2.4503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X