Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Υπήρχε μία κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα”


Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Υπήρχε μία κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα”

Η τετ-α-τετ συνάντηση που είχαν.   

Στις πρόβες του Χρήστου Δάντη με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για την καλοκαιρινή τους περιοδεία βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη, για την κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όταν έφυγε από τους ONE.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: “Ο μπαμπάς της κόρης μου είναι φεμινιστής, το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να της δώσω”

"Η αγάπη που έχω στον Χρήστο Δάντη είναι τεράστια. Νιώθω ενθουσιασμό και χαρά που θα κάνουμε την περιοδεία", είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

"Δέχθηκα αμφισβήτηση όταν αποχώρησα από τους ONE, αν θα τα καταφέρω ή όχι. Πάντα υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Νομίζω όμως ότι τα κατάφερα, κάτι έκανα κι εγώ", αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για τη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους,  ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε: "Βρεθήκαμε πρόσφατα, τον Δεκέμβριο, στα γενέθλια του Τάσου Τρύφωνος και μιλήσαμε. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα, είπαμε δυο κουβέντες. Δημοσιοποιήθηκε μια διαφορά μας… Υπήρχε μια κόντρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα". 

Πηγή: tlife.gr 
 

Tags κωνσταντίνος χριστοφόρου, γιωργος θεοφανους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.6702 s (235 Queries.) // Parse time: 1.6387 s // Total time: 5.3089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X