“Η Μαρία Αντωνά είναι σε ευάλωτη θέση. Μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη”


“Η Μαρία Αντωνά είναι σε ευάλωτη θέση. Μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη”

Η επικοινωνία που είχε πρώην συνεργάτης της Αντωνά με εκείνην.   

Η προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη απασχόλησε έντονα τα media το προηγούμενο διάστημα, καθώς όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει λίγους μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Διαβάστε ακόμα: Κύπρια τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της μωράκι [εικόνα]

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα με τους οποίους έχει συνεργαστεί η Μαρία Αντωνά σε προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, μετέφεραν το πρωί του Σαββάτου, 13 Απριλίου, την επικοινωνία που είχαν και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το πώς είναι οι σχέσεις Αντωνά και Σοϊλέδη σήμερα. 

“Είναι σίγουρα στενάχωρο. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Ήταν επτά χρόνια μαζί, πηγαίνανε για γάμο, προσπαθούσαν να τον οργανώσουν, όλο κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή… Αυτό που με στενοχωρεί εμένα ιδιαίτερα πολύ είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά αντρίκια. Στο Open επειδή βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι, είχαν ακουστεί διάφορα. 

Η Μαρία πολύ σωστά βγήκε και τον υποστήριζε όσο ήταν στο παιχνίδι, πράγμα που σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό. Εδώ έκανε κακό σε εμάς… Ήταν πάρα πολύ άβολο γι’ αυτήν να ακούγονται πράγματα κι εκείνη να είναι κάθε μέρα μπροστά σε έναν φακό και να πρέπει να βγαίνει να απαντά, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

“Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Χρειάζονται χρόνο. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Όταν έχεις στηρίξει κάπως όλη σου τη ζωή σε έναν άνθρωπο… Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει… Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους… Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος”, είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς. 
 

Tags μαρια αντωνα, Άρης Σοϊλέδης, διασημοι, χωρισμος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6159 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2404 s // Total time: 2.8563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X