Αλέξια: Bαθιά συγκινημένη τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στη Νέα Υόρκη [βίντεο]


Αλέξια: Bαθιά συγκινημένη τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

"Μαζί μας περπατούσαν και οι Πρόγονοι μας..."

Μια συγκινητική στιγμή έζησε η Αλέξια Βασιλείου, στην Νέα Υόρκη. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο, στην 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, όπως μας ενημέρωσε αναρτώντας βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram. 

Διαβάστε ακόμα: Αλέξια: Στην Αμμόχωστο ανήμερα των γενεθλίων της – Το σχόλιο από την Πρώτη Κυρία 

Η ίδια ωστόσο, σχολίασε πως ήταν τιμή της να περπατήσει μαζί με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδας, όπως επίσης φρόντισε να μας ενημέρωσει πως η συγκίνησή της ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τραγουδούσε, μιας και η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και παράνομη κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου. 

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της έγραψε τα εξής: "Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα την τιμή να τραγουδήσω τον Εθνικό μας Ύμνο, εκπροσωπώντας την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ελληνική και Κυπριακή Ομογένεια, στην παρέλαση για την 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 14 Απριλίου. Κατ’ αυτήν την ημέρα, παρέλασαν πλήθος Ελλήνων, Κυπρίων και Φιλελλήνων, για να τιμήσουν την μνήμη των Προγόνων.Η συγκίνηση μου καθώς τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο ήταν ακόμα μεγαλύτερη, διότι η φετινή παρέλαση ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και παράνομη κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου, της πατρίδας μου, που ακόμα υφίσταται. Ήταν τιμή μου να περπατήσω στον ίδιο δρόμο, μαζί με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδας και την Παλαιά Φιλαρμονική της Κέρκυρας, που ιδρύθηκε το 1840, όπως και με δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων και Κυπρίων που εκπροσωπούσαν τις ενορίες, τις εκκλησίες, τα νησιά, τις κοινότητες, τις πόλεις τους, την ιστορία τους, εδώ στην Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα μας. Μαζί μας περπατούσαν και οι Πρόγονοι μας τους οποίους τιμήσαμε, τους αισθανόμασταν δίπλα μας.Ο Ελληνισμός της Νέας Υόρκης, και η Φωνή του Ελληνισμού ήχησε και αντήχησε στην καρδιά της Νέα Υόρκης". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0112 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0534 s // Total time: 0.0646 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X