Κατερίνα Λέχου-Μάνος Στρατάκης: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πάτμο


Κατερίνα Λέχου-Μάνος Στρατάκης: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πάτμο

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Αχώριστοι οι δυο τους, εμφανίζονταν παντού μαζί, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους. Αν και για εκείνους αποτελούσαν αγαπημένο θέμα.

Η σχέση τους έκλεισε τα πέντε χρόνια καλής ζωής.

Και μετά από αυτό το διάστημα, σίγουροι πια ότι ο ένας ήθελε να περάσει τη ζωή του στο πλευρό του άλλου, αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους έγινε κρυφά στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Κατερίνας Λέχου. Κουμπάροι του ζευγαριού οι συνάδελφοί της ηθοποιού και επίσης ζευγάρι Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

Η ηθοποιός διάλεξε για την πιο ωραία ημέρα της ζωής της, ένα cocktail φόρεμα από τη Σήλια Κριθαριώτη, σε παστέλ αποχρώσεις. Δίπλα της ο γαμπρός, Μάνος Στρατάκης, ντυμένος επίσημα, καμάρωνε τη γυναίκα του.

Κατερίνα και Μάνος ήθελαν να κάνουν το γάμο όπως τον είχαν ονειρευτεί. Στο αγαπημένο τους νησί, χωρίς φώτα και δημοσιότητα και μόνο με τους κουμπάρους τους. Και τα κατάφεραν. Το ευτυχές γεγονός δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς τους. Στο γραφικό εκκλησάκι ήταν μόνο το ερωτευμένο ζευγάρι, οι κουμπάροι και ο ιερέας.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Tags κατερινα λεχου, Μανος Στρατάκης, παντρευτηκαν, Γαμος, πατμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1998 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2909 s // Total time: 3.4907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X