Κέλλυ Κελεκίδου: "Ο χαμός της μητέρας μου, με συγκλόνισε"


Κέλλυ Κελεκίδου: "Ο χαμός της μητέρας μου, με συγκλόνισε"

Γιατί ένιωσε ότι ο Νίκος Κουρκούλης ήταν ο άντρας της ζωής της;

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για το πώς βίωσε την περίοδο της απώλειας της μητέρας της, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και στο πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

«Ο χαμός της μητέρας μου, ναι, με συγκλόνισε, αλλά με έκανε και πιο δυνατή. Με έμαθε να μην απογοητεύομαι εύκολα με ανούσια πράγματα και να μη στεναχωριέμαι χωρίς λόγο. Με έμαθε να δοξάζω τον Θεό καθημερινά για τα απλά, που ειναι και τα πιο πολύτιμα» εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρκούλη ανέφερε: «Ήρθε να με δει γιατί του είχε πει ένας κοινός μας φίλος. Επαγγελματική ήταν η αφορμή. Μήπως και συνεργαζόμασταν, καθώς ο Νίκος ήταν ήδη φτασμένος τραγουδιστής. Γνωριστήκαμε, λοιπόν, και μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον πάρω να μιλήσουμε. Εγώ δεν τον πήρα ποτέ... Μου βγήκε και λίγο εγωισμός είναι η αλήθεια... Ξανάρθε στο μαγαζί, μια δυο φορές, με ρώτησε “γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο;”, αλλά εγώ τίποτα. Ήρθε τρίτη, δεν μου έδωσε καμία σημασία, και την τέταρτη τον κάλεσα!».

Ακόμα, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετακομίσει με την οικογένειά της στο εξωτερικό, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας: «Η αλήθεια είναι ότι θα το σκεφτόμουν να φύγω στο εξωτερικό. Άλλωστε έχω και ένα παιδί και πρέπει να σκεφτώ για το μέλλον του. Δεν είμαι τόσο εγωίστρια να επιμένω και να λέω “θα το παλέψω ως το τέλος”».

Για τη στιγμή που εξομολογήθηκε ο ένας στον άλλον τον έρωτά του, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι το είχα εικόνα από την πρώτη στιγμή ότι θα ήταν σχέση ζωής. Όταν γνώρισα τους δικούς του, είδα τόσα πολλά κοινά με τη δική μου οικογένεια... Δεν ήταν μόνο ότι ως χαρακτήρες είχαμε κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και οι γονείς μας, οι συγγενείς μας έμοιαζαν στις εκδηλώσεις, στις αντιδράσεις, στον τρόπο ζωής», τονίζοντας παράλληλα: «Εμείς από τη μία είμαστε πολύ ρομαντικοί, από την άλλη καθόλου. Έτσι η πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Το έλεγε ο Νίκος να παντρευτούμε, αλλά δεν την έκανε επίσημα. Ήρθε ο Θάνος στη ζωή μας και όλα πήραν τον δρόμο τους».

Tags κελλυ καλεκίδου, θανατος, μητερα, απωλεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0584 s (251 Queries.) // Parse time: 1.0049 s // Total time: 3.0634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X