Δείτε το σύντροφό της Κρυσταλλίας


Δείτε το σύντροφό της Κρυσταλλίας

Η τρυφερή εξομολόγησή της για εκείνον

Καλεσμένη την Τετάρτη στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «MTV Movies & Stars» για αυτό το καλοκαίρι είναι η Κρυσταλλία, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τον έρωτα, τον σύντροφό της, Δημήτρη Πλατανιά, αλλά και την καριέρα της.

«Το καλοκαίρι με βρίσκει ερωτευμένη», αποκάλυψε η όμορφη τραγουδίστρια και συμπλήρωσε σχετικά με τον σύντροφό της, Δημήτρη Πλατανιά, «Ο σύντροφος μου ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Έχει όλα τα στοιχεία που θέλω να έχει κάποιος για να κατακτήσει την καρδιά μου. Ευγένεια. διακριτικότητα και άλλα πολλά».

Σχετικά με τη δημοσιότητα της προσωπικής της ζωής, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε: «Δε θέλω να απασχολώ τα media με τίποτα παρά με την φωνή μου και την πορεία μου στο τραγούδι. Ωστόσο δεν το κρύβω ότι είμαι με κάποιον και δεν είναι άβολο καθόλου καθώς είμαστε πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε», ενώ πρόσθεσε: «Αν μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση με τον σύντροφό μου δεν ξέρω αν θα το δεχόμουν γιατί είναι σαν να το πουλάς, αλλά από την άλλη θα μπορούσε να γίνει με αφορμή κάτι. Να γιορτάσουμε ή να ανακοινώσουμε κάτι!».

Παράλληλα,σχολίασε το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, θέλω να συμβεί κάποια στιγμή. Ο γάμος είναι μια γιορτή για τους φίλους και συγγενείς. Όταν είσαι με τον άνθρωπό σου κάθε μέρα είναι σαν να είστε παντρεμένοι», εξομολογήθηκε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ζήλεια ανάμεσα στο ζευγάρι: «Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα για να με ζηλεύει κάποιος υπερβολικά ή να μην με εμπιστεύεται. Αντιμετώπιζα συνήθως προσωπικές ανασφάλειες που οδηγούσαν στο τέλος της σχέσης».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το "Your face sounds familiar", στο οποίο συμμετείχε, καταλήγοντας να βρίσκεται στην τελική τετράδα: «Με το "Your face sounds familiar" ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και είναι πολύ καλό για την μετέπειτα καριέρα μου. Οι πιο αγαπημένες μεταμορφώσεις που έκανα ήταν αυτή της Δήμητρας Γαλάνη, του Αντρέα Μποτσέλι και της Κατερίνας Στανίση» συμπληρώνοντας σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση: «Υπάρχει ο ρατσισμός της εξωτερικής εμφάνισης στην Ελλάδα. Βλέπει κάποιος την εικόνα και δεν κάθεται να σε ακούσει. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα. Να βγάλω από πάνω μου αυτό το πράγμα, ότι δεν είμαι απλά μια ακόμα κοκκινομάλλα ή ξανθιά. Σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ το σόου γιατί είπα διαφορετικά κομμάτια».

Τέλος, όσον αφορά τη μεταγραφή της στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, δήλωσε: «Η καινούρια μου δουλειά θα είναι διαφορετική από όλα αυτά που με είχε συνηθίσει ο κόσμος. Θα έχει πιο λαϊκά στοιχεία. Θα ήθελα να πω λάτιν κομμάτια αλλά και ζεϊμπέκικα. Είμαι και σε νέα δισκογραφική εταιρία και η καριέρα μου είναι στα χέρια του Γιώργου Αρσενάκου και είμαι πολύ χαρούμενη μ’ αυτό».

Η Κρυσταλλία με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά, στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση πριν μερικές εβδομάδες

Tags Κρυσταλλία, Δημήτρης Πλατανιάς, ζευγαρι, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3692 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4657 s // Total time: 2.8349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X