Στα χνάρια του πατέρα της η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα [φωτό]


Στα χνάρια του πατέρα της η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα [φωτό]

Τα βήματα του μπαμπά της, Παναγιώτη Φασούλα, στο χώρο του μπάσκετ ακολουθεί η μικρή Μαριέλα. Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια Φασούλα υποστηρίζουν πως εκτός από κοινά επαγγελματικά σχέδια - που φαίνεται να έχει σκοπό η 16χρονη να ακολουθήσει -  υπάρχει και καταπληκτική ομοιότητα, τόσο εξωτερικά όσο και στις κινήσεις της, και κυρίως στο παρκε!

Η νεαρή Μαριέλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αγωνίζεται στον Πρωτέα Βούλας, στη θέση "5", όπως ακριβώς και ο Παναγιώτης Φασούλας, και παρά το νεαρό της ηλικίας της παίρνει χρόνο συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα του Πρωτέα, αν και ηλικιακά πρέπει να αγωνίζεται με τις νεανίδες.

Απόδειξη αποτελεί η συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο ο Πρωτέας, αν και ομάδα της Α2 κατηγορίας κατέκτησε το τρόπαιο.

O περήφανος μπαμπάς μαζί με την γυναίκα του Μάσα και τον γιο τους έχουν παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Πρωτέα και καμαρώνουν με την πρόοδο της Μαριέλας, η οποία παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στο σχολείο θέλει να διαπρέψει στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Tags παναγιωτης φασουλας, μπασκετ, κόρη, μαριέλα φασούλα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3165 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5925 s // Total time: 2.9090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X