Η Μανωλίδου αποκαλύπτει το "εγκεφαλικό" των γονιών της και ομολογεί:


Η Μανωλίδου αποκαλύπτει το "εγκεφαλικό" των γονιών της και ομολογεί:

 \"Μπήκα στην τηλεόραση γιατί χρειαζόμουν δουλειά\"!

Καλεσμένη στη νέα εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.» ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και όπως πάντα ήταν αποκαλυπτική:

«Γενικά, επειδή ήμουν πολύ ζωηρό παιδί και είχα τρομερή ενέργεια, η μουσική με έβαζε σε μια διαδικασία να ισορροπώ. [...] Ήμουν πάντα παραπονούμενη. Δε μου έλεγε τίποτα η ζωή που ζούσαν οι φίλες μου στα 15 και στα 16. Ήταν πολύ κενή. Δε μου προσέφερε τίποτα. Βεβαίως ξενύχτησα, ήπια ένα ποτό παραπάνω.... αλλά δε μου προσέφερε τίποτα. [...] Τη μεγάλη μου επανάσταση την έκανα στα 20, που σηκώθηκα και έφυγα από την Ελλάδα, παντρεύτηκα και πήγα στην Αμερική. Τότε οι δικοί έπαθαν το εγκεφαλικό το μεγάλο. Ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο, παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που ήξερα ελάχιστα, τα πράγματα όμως πήγαν καλά, κάναμε τα παιδιά μας, μετά βέβαια χωρίσαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Έφυγα χωρίς να το πολυσκεφτώ, χωρίς να το πολυκαταλάβω και χωρίς να ξέρω τι και πώς, βρέθηκα να σπουδάζω μουσική σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια για μουσική» δήλωσε χαρακτηριστικά η μαέστρος.

Η Ευγενία μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία της στην τηλεόραση λέγοντας: «Δεν ήταν και πολύ αντικειμενικό όλο αυτό που γινόταν. Δηλαδή, δεν φρόντισε κανείς να με πιάσει να με ρωτήσει. Απλά λέγανε και ακόμα λένε [...] Η τηλεόραση στη ζωή ήταν ένα πάρα πολύ αντιφατικό στάδιο για μένα. Αλλά ήρθε, δεν το πρόκαλεσα. Εκείνο το διάστημα ήμουν πάρα πολύ διστακτική στο να το κάνω, [...] αλλά κατέληξα στο ότι ήταν μια ευκαιρία για μένα. Ευκαιρία για να μπορέσω να δουλέψω στην Ελλάδα. Γιατί μέχρι το 2008 έκανα συναυλίες στη Βιέννη, στη Γερμανία, στις Βρυξέλες, στην Ελβετία. [...] Πλέον αυτό είχε εξαντλήσει και εμένα και την οικογένειά μου και μου είχε ζητηθεί για ένα διάστημα να μείνω στην Ελλάδα. Προσπαθούσα να βρω δουλειά γιατί και εγώ και το σπίτι μας είχε ανάγκη να δουλεύουμε και οι δύο.[...] Μέσα σε αυτήν την προσπάθεια βρέθηκε και ο AΝΤ1. Μου προτάθηκε μια δουλειά με πολύ καλά χρήματα για την εποχή και πολύ λίγη απασχόληση από εμένα. Βεβαίως άλλαξαν οι ισορροπίες μου. Εγώ κλήθηκα να κάνω μια δουλειά. Το από που ήρθε, τι ήταν, πώς προέκυψε, δεν είχα την πολυτέλεια να το σκεφτώ».

Tags Ευγενία Μανωλίδου, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8038 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2851 s // Total time: 3.0889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X