Nτέμης Νικολαίδης: Έξαλλος επιτέθηκε στους φωτογράφους


Nτέμης Νικολαίδης: Έξαλλος επιτέθηκε στους φωτογράφους

Πως προσπάθησε να τον καθησυχάσει η Δέσποινα Βανδή;

Εκείνοι πήγαν για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, δεν υπολόγισαν όμως τους παπαράτσι που καραδοκούσαν για να απαθανατίσουν την κάθε τους κίνηση. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ταράχτηκε πολύ από την παρουσία τους στις Σπέτσες, με τη Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η τραγουδίστρια κατανοούσε ότι οι φωτογράφοι περίμεναν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα καθισμένοι σε μια σκιά περιμένοντας να γυρίσει η οικογένεια, όταν όμως ο Ντέμης τους είδε, είπε στον οδηγό του θαλάσσιου ταξί να φύγει και να δέσει αλλού. Λογομάχησαν έντονα, οι φωτογράφοι του είπαν πως ήθελαν απλώς δύο λήψεις και μετά θα έφευγαν, ο εκνευρισμός του όμως ήταν μεγάλος και δεν δίστασε να τους απειλήσει με Αυτόφωρο αν δεν φύγουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που το ζευγάρι δεν κρύβει την ενόχλησή του από την παρουσία παπαράτσι. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε ότι έχουν συζητήσει, και μάλιστα αρκετές φορές, με τον Ντέμη να χρησιμοποιήσουν νομικά μέσα για να σταματήσει η δημοσίευση φωτογραφιών. «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Ντέμη το ενδεχόμενο να ζητήσουμε δικαστική συνδρομή και μάλλον δεν θα το αποφύγουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από έναν χρόνο περίπου. Η τραγουδίστρια φοβάται μήπως η δημοσιότητα παραγίνει πιεστική για τα παιδιά της και δη για την κόρη της Μελίνα, που καταλαβαίνει περισσότερα και αναρωτιέται γιατί συμβαίνει αυτό.

Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα του ζευγαριού με τους παπαράτσι. Αιτία οι φωτογραφίες της Δέσποινας με μαγιό, να απολαμβάνει τον ήλιο και να παίζει με τη Μελίνα και τον Γιώργο. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την πισίνα του σπιτιού του ζευγαριού στη Βούλα κι εξόργισαν τον Νικολαΐδη ο οποίος επικοινώνησε με τους δικηγόρους του και ξεκίνησε τα εξώδικα. «Κάθε φόρα που οι παπαράτσι ξεπερνούν τα όρια και καταπατάται η προσωπική ελευθερία της οικογένειάς μου, θα απαντώ με μηνύσεις και σε αυτό είμαι απόλυτος» δήλωσε κατηγορηματικά.

Tags ντεμης νικολαιδης, paparazzi, καυγάς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5966 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6583 s // Total time: 3.2549 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X