4 σημάδια που δείχνουν πως σας θέλει για σχέση!


4 σημάδια που δείχνουν πως σας θέλει για σχέση!

Μάθετε ποια είναι εκείνα τα σημάδια που σας αποδεικνύουν πως σας θέλει για κάτι σοβαρό και όχι για παιχνίδι! 

Οι σχέσεις είναι δύσκολες γιατί πολύ απλά οι καιροί και οι άνθρωποι αλλάζουν. Άλλα θέλουμε να πούμε άλλα λέμε, άλλα κάνουμε, πληγ΄ψνουμε ανθρ΄ψπους ηθελημένα ή και άθελα μας και όλα μετατρέπονται σε ένα μπάχαλο όταν πρόκειται για τις σχέσεις των ανθρώπων! Το να καταλάβεις τις αληθινές προθέσεις ενός άνδρα είναι πραγματικά δύσκολο με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να πέφτουν στην παγίδα τους! Δώστε προσοχή λοιπόν σε εκείνα τα 4 σημάδια που σας αποκαλύπτουν πως πραγματικά ενδιαφέρετε για εσάς σαν άνθρωπο γενικώς καιόχι μόνο σαν σκέυος ηδονής!

1.Θέλει να περιμένει: Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος άνδρας δείχνει κατανόηση και λέει πως μπορεί να σεβαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να συμβεί το μοιραίο; Όχι πολλοί στη σημερινή εποχή! Υπάρχουν άντρες όμως που θα σεβαστούν και θα καταλάβουν τη σύντροφό τους γιατί πολύ απλά δεν σας θέλουν μόνο για αυτό!

2.Τον βλέπετε στο φως της μέρας: Ένα πολύ σημαντικό δείγμα στο οποίο συνηθίζουμε να μη δίνουμε και πολλή σημασία. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά πως περιμένετε να ευδοκιμήσει η σχέση με έναν άνθρωπο τον οποίο βλέπετε αποκλειστικά και μόνο νύχτα, και συνήθως υπό την επήρρεια αλκοόλ; Πρέπει να δείτε όλες του τις εκφάνσεις και αν αυτό σας το προσφέρει ο ίδιος τότε είστε σε καλό δρόμο!

3. Μιλάτε στο τηλέφωνο: Δεν θέλει να σας δει, δεν έχει χρόνο, είναι στη δουλειά ή λείπει εκτός πόλης. Κι όμως, τηλέφωνο θα σας πάρει μόνο και μόνο για να ακούσει τη φωνή σας ή να δει τι κάνετε. Ξέρει πολύ καλά ότι το να κάνετε sex και μάλιστα άμεσα είναι αδύνατον, αλλά δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αυτό.

4. Δεν κάνετε sex κάθε φορά που βρισκόσαστε: Το θέμα εδώ δεν είναι αν υπάρχει σεξουαλική έλξη, που αυτή είναι μάλλον δεδομένη, αλλά να του αρκεί μόνο και μόνο να σας δει, να σας μιλήσει άντε να σας δώσει και κανά φιλάκι. Με λίγα λόγια, να είναι ικανοποιημένος από μία βραδιά μαζί σας η οποία δεν θα περιλαμβάνει το σπίτι του και στη συνέχεια τα γνωστά.

Tags σεξ, φιλι, ανδρας, γυναίκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7275 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2568 s // Total time: 2.9843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X