Εγκαίνια για τα «κουτιά του σεξ» στη Ζυρίχη


Εγκαίνια για τα «κουτιά του σεξ» στη Ζυρίχη

Πρεμιέρα κάνουν αυτήν την εβδομάδα στη Ζυρίχη τα αποκαλούμενα «κουτιά του σεξ», ένα είδος drive-in πληρωμένου σεξ, όπου οι άνδρες θα μπορούν να συνευρίσκονται με εκδιδόμενες γυναίκες, με τις ευλογίες του Δήμου της πόλης.  

Στόχος των «κουτιών του σεξ» είναι ο καλύτερος έλεγχος της πορνείας και η προστασία των ιερόδουλων.

Τα πρωτότυπα drive - ins βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη της Ζυρίχης σε μια πρώην βιομηχανική περιοχή και θα λειτουργούν από τις 7 το απόγευμα και θα λειτουργούν όπως κάθε μέρα έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, αρχής γεννομένης από αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, για το οποίο υπάρχουν ειδικές πινακίδες πληροφοριών και πρόσβασης, για να επιτραπεί η είσοδος, θα πρέπει ο «πελάτης» να φθάσει στον χώρο με το αυτοκίνητό του και να μην συνοδεύεται από κανέναν άλλο. Το υπαίθριο σεξ απαγορεύεται, όπως και οι ηχογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις.

Επίσης οι πελάτες δεν θα μπορούν να είναι κάτω των 18 ετών. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται αποδυτήρια, τουαλέτες και ντους καθώς και παγκάκια για κουβέντα και ξεκούραση.

Το έργο κόστισε 1 εκατ. ευρώ και εγκρίθηκε με δημοψήφισμα από τους δημότες της Ζυρίχης

Αν και η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία, πολλοί επικριτές υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα ο νόμος προσφέρει ελάχιστη προστασία στις εκδιδόμενες γυναίκες, ενώ επί χρόνια σε κεντρικούς δρόμους της Ζυρίχης λάμβαναν χώρα περιστατικά βίας, ενώ πολλές ιερόδουλες έπεφταν θύμα κλοπής.

Tags sex, πορνεία, Ζυρίχη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5589 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5469 s // Total time: 4.1058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X