Και η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha


Και η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει και ο Alpha όσον αφορά στις μεταγραφές.

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στον Alpha αναλαμβάνοντας υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, μια θέση που κατέχει απόλυτα. Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στον Alpha ως υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, θέση που επίσης κατείχε στον σταθμό την περίοδο 2004-2007».

Να θυμίσουμε εδώ πως από τότε που έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter η Ζήνα Κουτσελίνη ασχολήθηκε με την οικογένειά της και την κόρη της, και φυσικά το site της το entertv.gr που πρόσφατα επανασχεδίασαν οι συνεργάτες μας, η εταιρία Wedia, η οποία ευθύνεται για το σχεδιασμό και του δικού μας site, του ilovestyle.com.

Κάθε φορά που εμφανιζόταν σε εκπομπές η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος ανέφερε πως τόσο καιρό που έμεινε σπίτι «γέννησε» ακόμα περισσότερες ιδέες για το τηλεοπτικό μέλλον και έχει πολλά πράγματα να δώσει. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι αλλαγές ετοιμάζει η Ζήνα Κουτσελίνη. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συναντηθεί ξανά με παλιούς γνωστούς όπως η Ελένη Μενεγάκη.

Tags Ζήνα Κουτσελίνη, Τηλεοραση, alpha


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0094 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0371 s // Total time: 0.0465 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X