Μιχάλης Ασλάνης: Από τις πασαρέλες και την αποθέωση στην κατάθλιψη, τα χάπια και τον θάνατο


Μιχάλης Ασλάνης: Από τις πασαρέλες και την αποθέωση στην κατάθλιψη, τα χάπια και τον θάνατο

Στα 61 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο γνωστός σε όλους, Μιχάλης Ασλάνης. Ο αγαπημένος μόδιστρος των γυναικών γνώρισε στιγμές δόξας στην Ελλάδα όντας μάλιστα για πολλά χρόνια ο πρωτοπόρος στην ελληνική μόδα.

Με επιτυχημένες κολεξιόν του ήταν για βδομάδες θέμα των εκπομπών, με τα μοντέλα να πίνουν νερό στο όνομά του και τις παρουσιάστριες να τον έχουν για καλύτερό τους φίλο, ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες Σχεδιαστές.

Χαμηλών τόνων ο ίδιος όμως, δεν «την ψώνισε» ποτέ, αλλά πάντα πάταγε γερά τα πόδια του στην γη, έχοντας επαφή με τους απλούς ανθρώπους τους οποίους συνήθιζε συχνά πυκνά να βοηθά.

Το 2012 μετά από κατάθλιψη που είχε πάθει η οποία τον οδήγησε σε απουσία του για έναν ολόκληρο χρόνο από την showbiz, κατάφερε να επανέλθει νικητής.

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει εκ των υστέρων στην «Espresso της Κυριακής» είχε αναφέρει ότι παρά τα οικονομικά του προβλήματα «Δεν χάθηκα, αντίθετα αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης συνέχιζα να δουλεύω και μάλιστα ακόμη πιο πολύ. Όμως, δεν ήθελα να εμφανίζομαι σε κοσμικές εκδηλώσεις και στα κανάλια. Πιστεύω ότι το lifestyle τελείωσε και ο κόσμος πια δεν έχει την απαιτούμενη όρεξη και διάθεση να πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας, να παρακολουθεί τι κάνει ο κάθε σχεδιαστής και όλα τα σχετικά.

Και αν αυτή τη στιγμή δίνω μια συνέντευξη, τη δίνω για να δει ο κόσμος ότι συνεχίζω να δουλεύω, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει», δήλωνε ο γνωστός σχεδιαστής. «Ναι, έχω περάσει κατάθλιψη, όμως μπόρεσα και την ξεπέρασα μόνος μου. Είπα μέσα μου «σήμερα, υπάρχουμε, αύριο, δεν υπάρχουμε» και το φιλοσόφησα πολύ το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα κατάθλιψη μόνο μία φορά. Αρκετές φορές έχω υπάρξει στα κάτω μου, όπως και αρκετές φορές είμαι στα πάνω μου. Όταν είμαι κάτω, ξέρω ότι κάποια στιγμή το πράγμα θα κάνει τον κύκλο του. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους».

Φάνηκε όμως ότι δεν ήταν αρκετό για να αντέξει. Και έτσι ένα χρόνο μετά, η σημερινή ανακοίνωση του χαμού του σοκάρει και συγκλονίζει την κοινωνία.

Tags Μιχάλης Ασλάνης, θανατος, αυτοκτονία, χαπια, μοδιστρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1987 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2495 s // Total time: 2.4482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X