Συγκλονισμένοι και οι Κύπριοι σχεδιαστές με τον θάνατο του Ασλάνη


Συγκλονισμένοι και οι Κύπριοι σχεδιαστές με τον θάνατο του Ασλάνη

Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο ilovestyle.com.

Συγκλονισμένοι είναι και οι Κύπριοι σχεδιαστές με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή, Μιχάλη Ασλάνη. Το ilovestyle επικοινώνησε μαζί τους οι οποίοι μας δήλωσαν την μεγάλη θλίψη που νιώθουν αλλά και το πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν…

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥ
"Είναι μεγάλη απώλεια για τον χώρο της μόδας. Τον γνώριζα ελάχιστα αλλά ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος".

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
"Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ! Τον γνώριζα προσωπικά και ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος".

ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ
"Συγκλονιστήκαμε όλοι μας με την είδηση του θανάτου του. Είναι μεγάλο πλήγμα για το χώρο της μόδας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο. Ο θάνατος του «σκοτώνει» την ψυχολογία όλων μας. Η επιτυχία του αυτοδημιούργητου Μιχάλη Ασλάνη ήταν παράδειγμα για τη νεότερη γενιά". 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
"Είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι ένας δημιουργικός και τόσο επιτυχημένος άνθρωπος έχει φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του για τα χρήματα. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της μόδας".

ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
"Λυπάμαι γι’ αυτή την μεγάλη απώλεια. Πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο στο ελληνικό χώρο της μόδας. Ήταν τόσο ευαίσθητος άνθρωπος. Το γεγονός ότι κάτι τέτοιο τον άγγιξε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του, με στεναχωρεί ακόμη περισσότερο". 

Tags Μιχάλης Ασλάνης, Παντελής Παντελή, Παντέλης Μήτσου, ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, καλλια μονογιου, σταλω θεοδωρου, θανοδος, σχεδιαστές μόδας, μόδα, κυπριοι σχεδιαστές, δηλωσεις, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7930 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5633 s // Total time: 2.3563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X