Πλούσιο μενού με 20 ευρώ


Πλούσιο μενού με 20 ευρώ

Πού μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό φαγητό στην πρωτεύουσα και να χορτάσεις!

Αρχοντικό Παπαδοπούλου
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις κορνιώτικο ελιόψωμο με ζελέ ντομάτας, αναρή μαριναρισμένη και ψητά ντοματίνια (€4), μπιφτεκάκια βοδινά με καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα από χαλούμι (€14) και για επιδόρπιο, επιλογή παγωτού (μαστίχα, σοκολάτα, βανίλια ή φράουλα) με μόνο €1.50.
(22531000) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 67, Κόρνος (κέντρο χωριού), επ. Λευκωσίας.

Bastione
Σε καλεί να δοκιμάσεις το set menu του (€20 το άτομο) το οποίο περιλαμβάνει δύο επιλογές. Για ορεκτικό, διάλεξε ανάμεσα σε σαλάτα με αποξηραμμένα cranberries, τυρί chevre και vinaigrette ροδιού, ή ζύμη γεμισμένη με σοταρισμένα λαχανικά. Για κυρίως, επιλέγεις είτε το ζυμαρικό Tripoline με καπνιστή πανσέτα και μανιτάρια ή το χοιρινό του, ψημένο στη σχάρα και σερβιρισμένο με σάλτσα φέτας και πιπεριού. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένα ποτήρι μπίρας ή κρασιού.
(22730025) Αθηνάς 6, περιοχή Πύλης Αμμοχώστου.

Casa Vieja
Με μεσογειακό ταμπεραμέντο, οι chefs ετοιμάζουν -με τα πιο φρέσκα και επίλεκτα υλικά- αγαπημένες paella σε υπέροχες εκδοχές, αλλά και λαχταριστά tapas (€20 το άτομο). Με ανανεωμένο menu και με νέες ακόμη πιο προσιτές τιμές, σε καλεί στο ολοκαίνουργιο υπαίθριο μπαράκι του να γευτείς και ένα από τα set menus του (€10 το άτομο), ενώ στο υπαίθριο μπαρ, μπορείς ακόμη να απολαύσεις platters, σε τιμές που ξεκινούν από €10 μέχρι €30.
(22673371) Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3.

Μαγείρισσες
Όλα τα κυρίως τιμώνται από 8-13 ευρώ μόνο και οι μερίδες τους είναι ιδιαίτερα χορταστικές. Τι αρνίσιο συκωτάκι και παϊδάκια, τι σούβλα κοτόπουλο και πεντανόστιμες σεφταλιές, αλλά και τταβάς που ξεκίνησαν τώρα να προσφέρουν, μαζί με ανθούς γεμιστούς που είναι πιάτο εποχής!
(22381822) Αρχ. Μακαρίου 110, Λακατάμεια.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus.

Tags φαγητο, εστιατόριο, ταβέρνα, μενού 20 ευρω, food news, Food


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4437 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3032 s // Total time: 2.7468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X