Flying Away Art & Music Festival 2013


Flying Away Art & Music Festival 2013

Επανέρχεται φέτος, για 4η συνεχή χρονιά, ακόμη πιο ανανεωμένο και δημιουργικό!

Μπαίνοντας στην 8η έκδοσή του, υπόσχεται στο κοινό που το αγάπησε και το έχει στηρίξει, να εμφυσήσει και φέτος, ένα άκρως δημιουργικό αέρα στη πόλη όπου διεξάγεται. Τα ταλέντα και οι δεξιότητες των δημιουργών που λαμβάνουν μέρος θα αποδείξουν για ακόμη μία φορά πως μπορούν να μεταμορφωθούν σε ασπίδα, στους καιρούς που διανύουμε.
The Reborn!
Το φετινό F.A.F. που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει ένα κράμα εκδηλώσεων με πτυχές που αφορούν στις χειροτεχνίες-κόσμημα, ζωγραφική, illustration, photography, video art, ντοκιμαντέρ και θέατρο.
Έναρξη του φεστιβάλ γίνεται την 1η Σεπτεμβρίου 2013 με το opening party στο Zoo club στη Λευκωσία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22.30 έως και 03.00. Τη βραδιά θα επενδύσουν μουσικά η Dj De La Ioakim η οποία έρχεται αποκλειστικά και μόνο για το φεστιβάλ, από την Μεγάλη Βρετανία. Και ο Alex Cle (Malo Chico). Τα decks στη συνέχεια θα αναλάβει ο Ανδριανός Παπαδέας, ένας απ' τους σημαντικότερους dj's και παραγωγούς της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Τιμή εισόδου: €10 συμπεριλαμβανομένου ενός ποτού.
Στις 2 Σεπτεμβρίου το σκηνικό μεταφέρεται στη Σχολή Καλών Τεχνών Αιγαία, όπου διεξάγεται μία εναλλακτική έκθεση τέχνης "Return" η οποία συνδυάζει σύγχρονα έργα νέων ταλαντούχων και παλαιότερων αναγνωρισμένων καλλιτεχνών. Στο χώρο θα υπάρχει ζωντανή οπτικοακουστική εκτέλεση ambient μουσικής από τους Chris & Terry, ενώ στη συνέχεια τα μουσικά ακούσματα επιλέγει o Tony Cusack. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags Flying Away Art & Music Festival 2013, φεστιβάλ, Art, music, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9948 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6546 s // Total time: 3.6494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X