10 πράγματα με τα οποία περνάς και μόνη σου καλά!!!


10 πράγματα με τα οποία περνάς και μόνη σου καλά!!!

Το άσμα \'\'Περνώ και μόνη μου καλά\'\' αποκτά νόημα αφού σας έχουμε εκείνα τα 10 πράγματα με τα οποία μπορούμε και μόνες μας να περάσουμε καλά! Μάθετε ποια είναι!!!

Είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι το θέμα είναι να περνάμε καλά! Μπορεί μερικές από εμάς να απογοητευόμαστε που δεν έχουμε σύντροφο και να ζηλεύουμε τις φίλες μας που έχουν κάποιον αλλά σας έχουμε νέα! Μπορούμε να περάσουμε και μόνες μας καλά! Ούτως ή άλλως λίγο χρόνο με τον εαυτό μας τον χρειαζόμαστε ακόμη και σε σχέση να είμαστε! Μάθετε λοιπόν ποια είναι εκείνα τα 10 πράγματα που μπορούμε αν κάνουμε και μόνες μας και να περάσουμε τέλεια!

1. Happy Hour
Μπορεί να ντρέπεσαι να πας μόνη σε ένα μπαρ, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις νέους φίλους. Ακόμη κι αν δεν κοινωνικοποιηθείς, μία ώρα μόνη σου με το φαί που αγαπάς αρκεί!

2. Πήγαινε σε ένα γάμο
Το να παρευρεθείς σε ένα γάμο μόνη, είναι το ίδιο διασκεδαστικό με το να πήγαινες με τον συνοδό σου. Στην πραγματικότητα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ κόσμο και ποιος ξέρει…σε γάμο μπορεί να γνωρίσεις και εσύ το δικό σου ταίρι!

3. Ρόκαρε σε μια συναυλία
Πήγαινε στη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή ή συγκροτήματος, τραγούδησε, χόρεψε και κανείς μα κανείς δε θα σε παρεξηγήσει! Όλοι το ίδιο θα κάνουν!

4. Κάνε ένα DIY σαββατοκύριακο
Βάλε τη φαντασία σου και τη δημιουργικότητά σου να δουλέψουν και φτιάξε κάτι για σένα ή το σπίτι σου. Η ικανοποίηση που θα πάρεις θα είναι μεγάλη!

5. Κάνε ένα διάλειμμα για καφέ
Χαλάρωσε κάνοντας ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ ή κρασί στο αγαπημένο σου μαγαζί. Θα βοηθήσει το μυαλό σου να καθαρίσει από τις σκέψεις και μπορείς να έχεις μαζί σου ένα καλό βιβλίο ή τον προσωπικό σου υπολογιστή.

6. Εξερεύνησε την περιοχή σου
Μάθε τι υπάρχει στη γειτονιά σου, περνώντας ένα απόγευμα εξερευνώντας την. Είναι ένας καλός τρόπος να ανακαλύψεις πράγματα που μπορεί να σου είχαν ξεφύγει.

7. Κάνε ένα ταξίδι
τουλάχιστον μια φορά πρέπει να ταξιδέψεις μόνη σου. Έστω και ένα σύντομο διήμερο. Η εξερεύνηση μιας καινούριας πόλης, χωρίς όρια, μπορεί να σου μάθει πολλά τόσο για σένα όσο και για τους άλλους.

8. Παρακολούθησε μία τάξη
Ξεκίνα επιτέλους εκείνο το hobby που πάντα ήθελες. Δεν χρειάζεται να περιμένεις κάποιον για να πάτε μαζί. Κάνε την εγγραφή και ξεκίνα!

9. Δες μια ταινία
Μπορείς και μόνη σου να πας σινεμά και να δεις την ταινία που ήθελες τόσο πολύ. Δε θα έχεις και κανέναν δίπλα σου να σε ρωτάει για την υπόθεση.

10. Ξεκίνα γυμναστική
Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό να δοκιμάσεις μόνη ένα νέο είδος γυμναστικής. Το να πας μόνη όμως, είναι απελευθερωτικό, αφού θα συγκεντρωθείς πιο εύκολα. Άσε που θα κάνεις νέους φίλους.
 

Tags εαυτος, χρόνος, Γαμος, καφες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0404 s (251 Queries.) // Parse time: 0.2950 s // Total time: 2.3354 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X