5 τρόποι για περισσότερο ‘’ζέσταμα’’ στο σεξ!!!


5 τρόποι για περισσότερο ‘’ζέσταμα’’ στο σεξ!!!

Τα προκαταρκτικά έχουν μεγάλη σημασία για την γυναίκα! Επομένως πρέπει να μάθετε τον τρόπο για να κρατάνε περισσότερο! Κρατήστε σημειώσεις!!!

Οι περισσότεροι άντρες δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να περάσουν στο κυρίως μέρος του σεξ αφήνοντας πίσω τους τα προκαταρκτικά. Τα βρίσκουν περιττά και χάσιμο χρόνου. Έλα όμως που δεν είναι! Έχουν και αυτά τη σημασία τους αφού το ζέσταμα της γυναίκας στο σεξ θέλει κάποιο χρόνο και προσπάθεια! Δείτε με ποιο τρόπο λοιπόν μπορείτε να δουλέψετε περισσότερο το ‘’ζέσταμα’’ σας πείθοντας έτσι και το σύντροφό σας!

1. Κάνε παιχνίδι: Βρες τρόπους να τον εξιτάρεις χωρίς να θεωρήσει πως τα παιχνιδάκια της αρχής είναι αγγαρεία! Κάτι που θα αρέσει και στους δύο! Βάλε τη φαντασία και το νάζι σου να δουλέψουν και θα βρεις τη λύση!

2. Πρώτα εσύ, μετά εγώ: Τάξε του κάτι ούτως ώστε να έχει κάτι να περιμένει! Έτσι θα υπακούσει απευθείας σε αυτό που θα του ζητήσεις! Είναι κόλπο που πιάνει!

3. Να είσαι χαλαρή: Μην κάνεις γρήγορες και απότομες κινήσεις αλλά ακριβώς το αντίθετο. Το ίδιο μήνυμα θα πάρει και ο εραστής σου και έτσι θα συγχρονιστείτε! Να είσαι χαλαρή και άνετη!

4. Γδύσου αργά: Το καλό πράγμα αργεί να έρθει! Κάνε το πράξη αυτό! Μην του εμφανίζεσαι γυμνή μπροστά του αλλά άσε τον να το κάνει αυτός! Όλα γίνονται αργά και βασανιστικά!

5. Βρες το κατάλληλο σημείο: Βρες εκείνο το σημείο που τον ξετρελαίνει και ασχολήσου με αυτό! Θα το εκτιμήσει και σίγουρα θα θέλει να ανταποδώσει!

Tags σεξ, παιχνιδι, ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3515 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6327 s // Total time: 3.9842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X