Οι N&G Handmade Accessories για 3η χρονιά στο Flying Away Festival


Οι N&G Handmade Accessories για 3η χρονιά στο Flying Away Festival

Πιστοί στο ραντεβού τους με την τέχνη οι N&G Handmade Accessories ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του χειροποίητου κοσμήματος εκθέτοντας μοναδικές δημιουργίες τους στο Flying Away Art& Music Festival.

Από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 οι σχεδιαστές και δημιουργοί των πρωτότυπων κοσμημάτων, Νικόλας Παντοπίου και Γιώργος Μπακατζάς θα βρίσκονται στο γήπεδο «Ορφέας» στη Λευκωσία μαζί με άλλους 100 και πλέον καλλιτέχνες, για να παρουσιάσουν στο κοινό την καινούρια τους συλλογή από σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ, όλα φτιαγμένα με μέταλλα και αρμονικά δεμένα με ημιπολύτιμους λίθους.

Οι δύο καλλιτέχνες θα σας περιμένουν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τους με τον αριθμό 65, για να μοιραστούν μαζί σας ιδέες, αλλά και για να σας αποκαλύψουν τις ενεργειακές ιδιότητες των ημιπολύτιμων λίθων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί με τους δημιουργούς στα τηλέφωνα 99486525 και 96510222. Επισκεφθείτε επίσης τη σελίδα των N&G στο Facebook.

Tags n&g, N&G Handmade Accessories, κοσμήματα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3507 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2471 s // Total time: 2.5977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X