Σεξ στην περίοδο ή όχι;


Σεξ στην περίοδο ή όχι;

Μπορεί να γίνει σεξ στην περίοδο; Διαβάστε τα πιο κάτω και αποφασίστε το μαζί με το σύντροφό σας!

Σεξ! Γύρω από το θέμα αυτό πολλά ερωτήματα εγείρονται! Ένα από αυτά είναι αν πρέπει να γίνεται σεξ κατά την έμμηνο ρύση της γυναίκας! Πολλοί και κυρίως πολλές το θεωρούν ταμπού, άλλοι το βρίσκουν ακαθαρσία, και κάποιοι απλά δεν ενοχλούνται από αυτό! Εμείς σας αναλύουμε τα δεδομένα της περίπτωσης και από ‘κει και πέρα η απόφαση είναι δική σας!

Λερωμένα σεντόνια!
Σε αυτή την επαφή, τα σωματικά υγρά είναι πολύ πιο πιθανό να λερώσουν τα σεντόνια σας. Αν δεν κρατιέστε και η επαφή έρθει ακόμη και με την περίοδο στη μέση φροντίστε να τηρήσετε τους κανόνες υγιεινής στη συνέχεια.

Κράμπες και πεσμένη διάθεση
Είναι γεγονός πως η γυναίκα κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν είναι και στα καλύτερά της! Άλλωστε γι’ αυτό ονομάζονται αυτές οι μέρες δύσκολες! Με πρήξιμο στην κοιλιά, πόνο στο στήθος, σπυράκια που κάνουν την εμφάνισή τους εκείνες τις μέρες δε νομίζω πως είναι οι πιο κατάλληλες ημέρες να σαγηνεύσεις τον σύντροφό σου.

Σιχαίνεσαι;
Κάποιοι και κάποιες σιχαίνονται να κάνουν σεξ κατά την περίοδο. Και έχουν δίκιο! Η κατάσταση είναι κάπως περίεργη με το αίμα να ρέει, κι ας είναι μια φυσιολογική λειτουργίας τους σώματος της γυναίκας! Παρ’ όλα αυτά σημείωσε πως μπορείς να έρθεις σε οργασμό ακόμη και στην περίοδο!

Με προφυλακτικό ή χωρίς;
Φυσικά με προφυλακτικό! Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διακοπές όσο έχεις περίοδο επομένως η προφύλαξη είναι άκρως απαραίτητη ακόμη και αυτές τις μέρες!

Tags σεξ, περιοδος, οργασμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9987 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 3.3042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X